Govaert Makelaardij NVM | Al 75 jaar het huis op de juiste plek!

 

Govaert Makelaardij viert met trots haar 75-jarig bestaan!

Een mooi moment om stil te staan bij de ontwikkeling en het succes van dit Amersfoortse familiebedrijf. Het is 22 augustus 1947 als Emiel Govaërt van de Minister van Economische Zaken de vergunning verkrijgt om zijn bedrijf te starten voor het ‘sluiten van overeenkomsten met betrekking tot onroerende goederen’. Zo vlak na de Tweede Wereldoorlog het begin van een mooi en succesvol zakelijk avontuur van een Amersfoorts familiebedrijf.

Met kantoor aan de Utrechtseweg groeit Govaert in de jaren 50, 60 en 70 uit tot een toonaangevend Makelaars- en verzekeringskantoor in Amersfoort en omstreken. In 1987 wordt Govaert overgenomen door Kamerbeek. Destijds een grote speler in de wereld van de makelaardij, pensioenen en verzekeringen.

Na de overname bleef Makelaardij Govaert bestaan en wordt in 2007 overgenomen door Jeldrik van Rhijn en Arne Hopstaken. Onder leiding van Arne en Jeldrik is Govaert vandaag de dag gegroeid tot een middelgrote makelaardij in zowel verkoop en aankoop als verhuur en beheer van vastgoed. In 2019 wordt Hugo Drost mede-eigenaar en is verantwoordelijk voor de afdeling Verhuur en Beheer.

Het team van Govaert bestaat uit 10 professionals die allemaal grote betrokkenheid hebben bij de klanten van Govaert en de diversiteit aan opdrachten die uitgevoerd mogen worden.

‘Stuk voor stuk toppers die het maximale willen bereiken voor onze opdrachtgevers’ vertelt een trotse Jeldrik van Rhijn. ‘Het is voor ons een eer en een genoegen om iedere dag met deze collega’s te werken. De kracht van Govaert zit in 75 jaar betrokkenheid bij de stad Amersfoort, het vastgoed en alle opdrachtgevers die we vanaf de start van dit mooie bedrijf hebben kunnen helpen. Vanzelfsprekend gaan we daar de komende 75 jaar gewoon mee door. Met veel energie en enthousiasme’.

Benieuwd naar het team van ‘75 jaar Makelaardij Govaert’ in Amersfoort? Neem dan gerust een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/over-ons/ of bezoek ons kantoor op de Zonnehof 6-a in Amersfoort.

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

21 oktober 2022

Woningmarkt regio Amersfoort positiever dan landelijke gemiddelde

Het derde kwartaal van 2022 is voorbij. De afgelopen weken kwamen er al positieve berichten naar buiten over een kanteling op de woningmarkt. De NVM heeft de marktinformatie voor juli, augustus en september vrijgegeven. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
4 oktober 2022

Woningmarkt voorstellen Prinsjesdag 2022

De derde dinsdag van september is geweest. En dat betekent dat het kabinet tijdens Prinsjesdag de plannen voor 2023 heeft toegelicht. De voorstellen zijn pas definitief zodra de Tweede en Eerste kamer ze hebben geaccordeerd. In deze blog lichten we de belangrijkste voorstellen alvast uit. Verder lezen
26 augustus 2022

Een meer stabiele woningmarkt op komst?

De afgelopen weken zijn er meerdere berichten gepubliceerd vanuit het Kadaster, hypotheekaanbieders en makelaars. Daarin worden de huidige marktontwikkelingen besproken en de gevolgen op de woningmarkt. In deze blog zetten wij de ontwikkelingen op een rijtje. Verder lezen
21 juni 2022

Meer kansen voor woningkopers tot 35 jaar

Waar de afgelopen jaren vrijwel alleen maar berichten naar buiten kwamen over lagere hypotheekrentes en stijgende verkoopprijzen zijn de eerste maanden van 2022 positiever. In deze blog hebben we het over de stijgende kansen voor jonge huizenbezitters. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden