Govaert Makelaardij NVM | Al 75 jaar het huis op de juiste plek!

 

Govaert Makelaardij viert met trots haar 75-jarig bestaan!

Een mooi moment om stil te staan bij de ontwikkeling en het succes van dit Amersfoortse familiebedrijf. Het is 22 augustus 1947 als Emiel Govaërt van de Minister van Economische Zaken de vergunning verkrijgt om zijn bedrijf te starten voor het ‘sluiten van overeenkomsten met betrekking tot onroerende goederen’. Zo vlak na de Tweede Wereldoorlog het begin van een mooi en succesvol zakelijk avontuur van een Amersfoorts familiebedrijf.

Met kantoor aan de Utrechtseweg groeit Govaert in de jaren 50, 60 en 70 uit tot een toonaangevend Makelaars- en verzekeringskantoor in Amersfoort en omstreken. In 1987 wordt Govaert overgenomen door Kamerbeek. Destijds een grote speler in de wereld van de makelaardij, pensioenen en verzekeringen.

Na de overname bleef Makelaardij Govaert bestaan en wordt in 2007 overgenomen door Jeldrik van Rhijn en Arne Hopstaken. Onder leiding van Arne en Jeldrik is Govaert vandaag de dag gegroeid tot een middelgrote makelaardij in zowel verkoop en aankoop als verhuur en beheer van vastgoed. In 2019 wordt Hugo Drost mede-eigenaar en is verantwoordelijk voor de afdeling Verhuur en Beheer.

Het team van Govaert bestaat uit 10 professionals die allemaal grote betrokkenheid hebben bij de klanten van Govaert en de diversiteit aan opdrachten die uitgevoerd mogen worden.

‘Stuk voor stuk toppers die het maximale willen bereiken voor onze opdrachtgevers’ vertelt een trotse Jeldrik van Rhijn. ‘Het is voor ons een eer en een genoegen om iedere dag met deze collega’s te werken. De kracht van Govaert zit in 75 jaar betrokkenheid bij de stad Amersfoort, het vastgoed en alle opdrachtgevers die we vanaf de start van dit mooie bedrijf hebben kunnen helpen. Vanzelfsprekend gaan we daar de komende 75 jaar gewoon mee door. Met veel energie en enthousiasme’.

Benieuwd naar het team van ‘75 jaar Makelaardij Govaert’ in Amersfoort? Neem dan gerust een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/over-ons/ of bezoek ons kantoor op de Zonnehof 6-a in Amersfoort.

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

21 juni 2022

Meer kansen voor woningkopers tot 35 jaar

Waar de afgelopen jaren vrijwel alleen maar berichten naar buiten kwamen over lagere hypotheekrentes en stijgende verkoopprijzen zijn de eerste maanden van 2022 positiever. In deze blog hebben we het over de stijgende kansen voor jonge huizenbezitters. Verder lezen
26 april 2022

Meer aanbod en lichte prijsdaling in 1e kwartaal 2022.

Het eerste kwartaal van 2022 is alweer voorbij. En dat betekent dat het NVM de marktinformatie van koopwoningen in januari, februari en maart bekend heeft gemaakt. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
28 maart 2022

Minder hypotheek door private lease

Maak je gebruik van private lease en wil je een nieuwe woning kopen? Grote kans dat je hypotheek lager uitvalt dan gedacht. In deze blog leggen we uit waarom dat is. Verder lezen
25 februari 2022

Opkoopverbod voor beleggers op de Amersfoortse woningmarkt

Al jarenlang stijgen de huizenprijzen in Nederland. Waardoor het met name voor starters bijna  onmogelijk wordt om een woning te kopen. De gemeente Amersfoort gaat daar tegen optreden. In deze blog lees je wat de gemeente Amersfoort gaat doorvoeren. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden