Govaert Makelaardij NVM | Al 75 jaar het huis op de juiste plek!

 

Govaert Makelaardij viert met trots haar 75-jarig bestaan!

Een mooi moment om stil te staan bij de ontwikkeling en het succes van dit Amersfoortse familiebedrijf. Het is 22 augustus 1947 als Emiel Govaërt van de Minister van Economische Zaken de vergunning verkrijgt om zijn bedrijf te starten voor het ‘sluiten van overeenkomsten met betrekking tot onroerende goederen’. Zo vlak na de Tweede Wereldoorlog het begin van een mooi en succesvol zakelijk avontuur van een Amersfoorts familiebedrijf.

Met kantoor aan de Utrechtseweg groeit Govaert in de jaren 50, 60 en 70 uit tot een toonaangevend Makelaars- en verzekeringskantoor in Amersfoort en omstreken. In 1987 wordt Govaert overgenomen door Kamerbeek. Destijds een grote speler in de wereld van de makelaardij, pensioenen en verzekeringen.

Na de overname bleef Makelaardij Govaert bestaan en wordt in 2007 overgenomen door Jeldrik van Rhijn en Arne Hopstaken. Onder leiding van Arne en Jeldrik is Govaert vandaag de dag gegroeid tot een middelgrote makelaardij in zowel verkoop en aankoop als verhuur en beheer van vastgoed. In 2019 wordt Hugo Drost mede-eigenaar en is verantwoordelijk voor de afdeling Verhuur en Beheer.

Het team van Govaert bestaat uit 10 professionals die allemaal grote betrokkenheid hebben bij de klanten van Govaert en de diversiteit aan opdrachten die uitgevoerd mogen worden.

‘Stuk voor stuk toppers die het maximale willen bereiken voor onze opdrachtgevers’ vertelt een trotse Jeldrik van Rhijn. ‘Het is voor ons een eer en een genoegen om iedere dag met deze collega’s te werken. De kracht van Govaert zit in 75 jaar betrokkenheid bij de stad Amersfoort, het vastgoed en alle opdrachtgevers die we vanaf de start van dit mooie bedrijf hebben kunnen helpen. Vanzelfsprekend gaan we daar de komende 75 jaar gewoon mee door. Met veel energie en enthousiasme’.

Benieuwd naar het team van ‘75 jaar Makelaardij Govaert’ in Amersfoort? Neem dan gerust een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/over-ons/ of bezoek ons kantoor op de Zonnehof 6-a in Amersfoort.

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

19 april 2023

5 voordelen van een makelaar bij het kopen van een huis

Het kopen van een huis kan een zeer stressvol proces zijn, vooral als je geen ervaring hebt met de vastgoedmarkt. Het kan een uitdaging zijn om te weten waar je moet beginnen, wat je budget is, welke buurt bij je past, en hoe je de beste deal kunt krijgen. Verder lezen
31 maart 2023

BBB ook de grootste partij geworden in provincie Utrecht. Wat zijn hun plannen voor de woningmarkt?

Op 15 maart hebben we allemaal kunnen stemmen op de provinciale statenverkiezingen. Een belangrijk onderwerp voor deze verkiezingen was natuurlijk ook woningbouw. De Boer Burger Beweging (BBB) heeft in iedere provincie van Nederland gewonnen. In de provincie Utrecht heeft de BBB maar liefst zeven zetels binnengehaald met 85.890 stemmen. De kans is dus groot dat zij als nieuwe partij gaan meebesturen. Maar wat zijn eigenlijk de plannen van de BBB als het gaat om woningbouw en welke gevolgen heeft dat voor de gemeente Amersfoort? Verder lezen
24 februari 2023

Starters kunnen slechts 3,4% van de koopwoningen in Nederland financieren

In januari 2023 was er voor het eerst in negen jaar sprake van een daling van de huizenprijzen. De huizenprijzen daalden met maar liefst 6,4%. De gemiddelde prijs van een huis is met 447.000 euro toch ver buiten bereik van de gemiddelde alleenstaande starter. Verder lezen
31 januari 2023

Kopers opgelet! Ook in Amersfoort dalen de huizenprijzen.

In de provincie Utrecht dalen de huizenprijzen gemiddeld harder dan in andere provincies. Amersfoort is daarin geen uitzondering. Met een gemiddelde huizenprijs van 461.252 euro is de huizenprijs in onze regio met 7,3% gedaald ten opzichte van een jaar geleden. Het Nederlands gemiddelde ligt op een daling van 6,4%. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden