Govaert Makelaardij NVM | Al 75 jaar het huis op de juiste plek!

 

Govaert Makelaardij viert met trots haar 75-jarig bestaan!

Een mooi moment om stil te staan bij de ontwikkeling en het succes van dit Amersfoortse familiebedrijf. Het is 22 augustus 1947 als Emiel Govaërt van de Minister van Economische Zaken de vergunning verkrijgt om zijn bedrijf te starten voor het ‘sluiten van overeenkomsten met betrekking tot onroerende goederen’. Zo vlak na de Tweede Wereldoorlog het begin van een mooi en succesvol zakelijk avontuur van een Amersfoorts familiebedrijf.

Met kantoor aan de Utrechtseweg groeit Govaert in de jaren 50, 60 en 70 uit tot een toonaangevend Makelaars- en verzekeringskantoor in Amersfoort en omstreken. In 1987 wordt Govaert overgenomen door Kamerbeek. Destijds een grote speler in de wereld van de makelaardij, pensioenen en verzekeringen.

Na de overname bleef Makelaardij Govaert bestaan en wordt in 2007 overgenomen door Jeldrik van Rhijn en Arne Hopstaken. Onder leiding van Arne en Jeldrik is Govaert vandaag de dag gegroeid tot een middelgrote makelaardij in zowel verkoop en aankoop als verhuur en beheer van vastgoed. In 2019 wordt Hugo Drost mede-eigenaar en is verantwoordelijk voor de afdeling Verhuur en Beheer.

Het team van Govaert bestaat uit 10 professionals die allemaal grote betrokkenheid hebben bij de klanten van Govaert en de diversiteit aan opdrachten die uitgevoerd mogen worden.

‘Stuk voor stuk toppers die het maximale willen bereiken voor onze opdrachtgevers’ vertelt een trotse Jeldrik van Rhijn. ‘Het is voor ons een eer en een genoegen om iedere dag met deze collega’s te werken. De kracht van Govaert zit in 75 jaar betrokkenheid bij de stad Amersfoort, het vastgoed en alle opdrachtgevers die we vanaf de start van dit mooie bedrijf hebben kunnen helpen. Vanzelfsprekend gaan we daar de komende 75 jaar gewoon mee door. Met veel energie en enthousiasme’.

Benieuwd naar het team van ‘75 jaar Makelaardij Govaert’ in Amersfoort? Neem dan gerust een kijkje op onze website: https://www.govaert.nl/over-ons/ of bezoek ons kantoor op de Zonnehof 6-a in Amersfoort.

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Hugo Drost

Daadkrachtig, geïnteresseerd en houdt van gezelligheid.

Blog

24 februari 2023

Starters kunnen slechts 3,4% van de koopwoningen in Nederland financieren

In januari 2023 was er voor het eerst in negen jaar sprake van een daling van de huizenprijzen. De huizenprijzen daalden met maar liefst 6,4%. De gemiddelde prijs van een huis is met 447.000 euro toch ver buiten bereik van de gemiddelde alleenstaande starter. Verder lezen
31 januari 2023

Kopers opgelet! Ook in Amersfoort dalen de huizenprijzen.

In de provincie Utrecht dalen de huizenprijzen gemiddeld harder dan in andere provincies. Amersfoort is daarin geen uitzondering. Met een gemiddelde huizenprijs van 461.252 euro is de huizenprijs in onze regio met 7,3% gedaald ten opzichte van een jaar geleden. Het Nederlands gemiddelde ligt op een daling van 6,4%. Verder lezen
6 januari 2023

De woningmarkt koelt af: dit is het effect op jongeren en starters

De woningmarkt koelt af, de gekte lijkt voorbij te zijn na een jarenlange stijging van de huizenprijzen. De prijzen dalen en woningen staan langer te koop, waardoor er meer aanbod is. Dit blijkt onder andere uit het feit dat kopers een lagere hypotheek afsluiten. In deze blog lees je het effect hiervan op jongeren en starters. Verder lezen
28 november 2022

Tips om een huis te verkopen in een afkoelende woningmarkt

Het heeft jaren geduurd, maar eindelijk is het zover! De woningmarkt koelt af en dat is gunstig voor iedere huizenkoper. Toch zijn er wel aandachtspunten bij het kopen van een huis. Denk aan inflatie, rentestijging en hogere energieprijzen. In deze blog behandelen we een aantal tips, waardoor je ook in een afkoelende woningmarkt jouw huis kan verkopen. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden