Govaert Makelaardij

De makelaar in Amersfoort met het huis op de juiste plek.

Ben je net zo enthousiast over de stad Amersfoort als wij? Wil je graag mooi en comfortabel wonen? Wij kennen de weg, weten wat telt, en zijn je graag van dienst. We denken met je mee en doen het graag net een beetje anders! Govaert Makelaardij combineert jarenlange traditie met creatieve oplossingen binnen ons vakgebied.

Wil je je huis verkopen? Je zult je verbazen hoe snel en soepel dat gaat met hulp van Govaert. We staan niet voor niets bekend als één van de bestverkopende makelaarskantoren van Amersfoort. Benieuwd naar de actuele waarde van je woning? Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling. We komen graag bij je langs. Met Govaert sta je gegarandeerd een stuk sterker!

Transparant volgens Govaert

Ons actuele woningaanbod.

Een woning kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Het gaat om veel geld, dus wil je als potentiële koper graag precies weten waar je aan toe bent. Het analyseren van het actuele woningaanbod begint bij Govaert Makelaardij daarom altijd met een persoonlijk gesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek komt niet alleen de vergoeding (courtage) voor onze diensten aan bod. Belangrijker is het in kaart brengen van jouw woonwensen. Met deze woonwensen, die in een persoonlijke checklist worden verwerkt, stellen we een actuele lijst op. In deze lijst staan woningen in Amersfoort en de regio Eemland die bij collega NVM-Makelaars, particulieren en kleine bemiddelaars in onroerend goed te koop staan.

Direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vervolgens houden we het Amersfoortse woningaanbod continu voor je in de gaten. Is er een woning beschikbaar die precies voldoet aan jouw wensen of zijn er interessante toekomstige ontwikkelingen op de woningmarkt? Dan kun je van ons direct een telefoontje verwachten. We bespreken de mogelijkheden en adviseren je wat een goede volgende stap is.

Woning bezichtigen? Geen probleem!

Heb je interesse in een woning en wil je deze bezichtigen? Dan hoef je alleen maar te bellen of een e-mail te sturen om een bezichtigingsafspraak te maken op een door jou gewenst tijdstip. Wij plannen met de betreffende makelaar of woningeigenaar de bezichtiging voor je in. Wij bezichtigen samen met jou de woning. We beoordelen de woning kritisch en geven jou advies op maat.

In dit advies komen de bouwkundige staat, vigerend bestemmingsplan, erfdienstbaarheden, eventuele verbouwingen of verbeteringen en de waardebepaling aan de orde. Het resultaat van dit advies kan een voorstel voor een strategie tot aankoop zijn. In overleg en namens jou gaan wij je wensen maximaal uitonderhandelen.

De verkopende makelaar zal de koopovereenkomst opstellen die we samen beoordelen. In het traject tot aan de notaris blijven we jouw persoonlijke makelaar en kunnen we helpen bij de keuze voor bijvoorbeeld de notaris, hypotheekadviseur en taxateur. In deze opdracht is vaak een bouwtechnische keuring door Van Raalten bouwadvies inbegrepen.

Persoonlijk volgens Govaert

Nieuw in ons woningaanbod

naar het woningaanbod >

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Blog

21 juni 2022

Meer kansen voor woningkopers tot 35 jaar

Waar de afgelopen jaren vrijwel alleen maar berichten naar buiten kwamen over lagere hypotheekrentes en stijgende verkoopprijzen zijn de eerste maanden van 2022 positiever. In deze blog hebben we het over de stijgende kansen voor jonge huizenbezitters. Verder lezen
26 april 2022

Meer aanbod en lichte prijsdaling in 1e kwartaal 2022.

Het eerste kwartaal van 2022 is alweer voorbij. En dat betekent dat het NVM de marktinformatie van koopwoningen in januari, februari en maart bekend heeft gemaakt. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden