Govaert Makelaardij

De makelaar in Amersfoort met het huis op de juiste plek.

Ben je net zo enthousiast over de stad Amersfoort als wij? Wil je graag mooi en comfortabel wonen? Wij kennen de weg, weten wat telt, en zijn je graag van dienst. We denken met je mee en doen het graag net een beetje anders! Govaert Makelaardij combineert jarenlange traditie met creatieve oplossingen binnen ons vakgebied.

Wil je je huis verkopen? Je zult je verbazen hoe snel en soepel dat gaat met hulp van Govaert. We staan niet voor niets bekend als één van de bestverkopende makelaarskantoren van Amersfoort. Benieuwd naar de actuele waarde van je woning? Nodig ons uit voor een vrijblijvende waardebepaling. We komen graag bij je langs. Met Govaert sta je gegarandeerd een stuk sterker!

Transparant volgens Govaert

Ons actuele woningaanbod.

Een woning kopen doe je natuurlijk niet zomaar. Het gaat om veel geld, dus wil je als potentiële koper graag precies weten waar je aan toe bent. Het analyseren van het actuele woningaanbod begint bij Govaert Makelaardij daarom altijd met een persoonlijk gesprek.

Tijdens het kennismakingsgesprek komt niet alleen de vergoeding (courtage) voor onze diensten aan bod. Belangrijker is het in kaart brengen van jouw woonwensen. Met deze woonwensen, die in een persoonlijke checklist worden verwerkt, stellen we een actuele lijst op. In deze lijst staan woningen in Amersfoort en de regio Eemland die bij collega NVM-Makelaars, particulieren en kleine bemiddelaars in onroerend goed te koop staan.

Direct op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Vervolgens houden we het Amersfoortse woningaanbod continu voor je in de gaten. Is er een woning beschikbaar die precies voldoet aan jouw wensen of zijn er interessante toekomstige ontwikkelingen op de woningmarkt? Dan kun je van ons direct een telefoontje verwachten. We bespreken de mogelijkheden en adviseren je wat een goede volgende stap is.

Woning bezichtigen? Geen probleem!

Heb je interesse in een woning en wil je deze bezichtigen? Dan hoef je alleen maar te bellen of een e-mail te sturen om een bezichtigingsafspraak te maken op een door jou gewenst tijdstip. Wij plannen met de betreffende makelaar of woningeigenaar de bezichtiging voor je in. Wij bezichtigen samen met jou de woning. We beoordelen de woning kritisch en geven jou advies op maat.

In dit advies komen de bouwkundige staat, vigerend bestemmingsplan, erfdienstbaarheden, eventuele verbouwingen of verbeteringen en de waardebepaling aan de orde. Het resultaat van dit advies kan een voorstel voor een strategie tot aankoop zijn. In overleg en namens jou gaan wij je wensen maximaal uitonderhandelen.

De verkopende makelaar zal de koopovereenkomst opstellen die we samen beoordelen. In het traject tot aan de notaris blijven we jouw persoonlijke makelaar en kunnen we helpen bij de keuze voor bijvoorbeeld de notaris, hypotheekadviseur en taxateur. In deze opdracht is vaak een bouwtechnische keuring door Van Raalten bouwadvies inbegrepen.

Persoonlijk volgens Govaert

Nieuw in ons woningaanbod

naar het woningaanbod >

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Blog

24 februari 2023

Starters kunnen slechts 3,4% van de koopwoningen in Nederland financieren

In januari 2023 was er voor het eerst in negen jaar sprake van een daling van de huizenprijzen. De huizenprijzen daalden met maar liefst 6,4%. De gemiddelde prijs van een huis is met 447.000 euro toch ver buiten bereik van de gemiddelde alleenstaande starter. Verder lezen
31 januari 2023

Kopers opgelet! Ook in Amersfoort dalen de huizenprijzen.

In de provincie Utrecht dalen de huizenprijzen gemiddeld harder dan in andere provincies. Amersfoort is daarin geen uitzondering. Met een gemiddelde huizenprijs van 461.252 euro is de huizenprijs in onze regio met 7,3% gedaald ten opzichte van een jaar geleden. Het Nederlands gemiddelde ligt op een daling van 6,4%. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden