Financieel advies: open, eerlijk, objectief

Of het nu gaat om het aankopen of verkopen van een woning of bedrijfspand. Wij hebben meerdere relaties die degelijk, eerlijk en objectief financieel advies leveren.

Hoe je er ook in financieel opzicht voorstaat, bij Govaert erkennen we altijd de waarde van een betrokken adviseur die een luisterend oor biedt en actief met je meedenkt. Zo bouwen we als makelaardij in Amersfoort al jaren aan ons netwerk en partnerships.

Financieel advies voor kopers.

Onderhandelingen
Heb je een huis gevonden waar je enthousiast over bent? Dan gaan we samen met jou in onderhandeling met de verkoper of de makelaar. Tijdens het onderhandelingsproces zullen we je steeds adviseren hoe je het beste kunt reageren op voorstellen, ontwikkelingen en biedingen.

Onze jarenlange ervaring als betrokken NVM-makelaar op de Amersfoortse woningmarkt komt daarbij goed van pas.

Hypotheek.

Als de koopakte is ondertekend, start ook het afsluiten van een hypotheek. Wij onderhouden contacten met meerdere adviseurs. Deze zijn allemaal gespecialiseerd in hypotheekbemiddeling bij alle financiële instellingen. Op jouw verzoek organiseren we een gesprek met een hypotheekadviseur die het beste bij jou past.

Tijdens dit gesprek komen de koopsom en de bijkomende kosten aan bod. Daarnaast worden jouw wensen en financiële mogelijkheden beoordeeld. De onafhankelijke adviseur zal je vervolgens enkele aantrekkelijke opties voorleggen en één of meerdere offertes aanvragen bij geldverstrekkende instellingen die passen bij jouw budget en woonwensen.

Taxatie.

Of er wel of niet Nationale Hypotheekgarantie wordt aangevraagd. Jouw woning dient getaxeerd te worden door een makelaar die niet bij de aankoop of verkoop betrokken is geweest. Desgewenst kunnen wij namens jou de taxatieopdracht uitbesteden aan een onafhankelijke taxateur.

Financieel advies voor verkopers.

Vraagprijs
Een adviesvraagprijs van Govaert is altijd marktconform. We kijken niet alleen naar soortgelijk woningaanbod in de buurt, maar ook naar recent verkochte woningen in de directe omgeving.

In sommige gevallen zullen wij je adviseren om voor de verkoop enkele zaken aan de woning aan te passen samen met een verkoopstylist. Dit helpt bij de verkoop van jouw woning.

Oplevering
Een woning verkopen tegen de juiste prijs en in jouw tempo. Daar hechten wij veel waarde aan. Afhankelijk van jouw persoonlijke situatie en planning, adviseren we je graag over de meest optimale aanpak.

Daarnaast wijzen we je in een vroegtijdig stadium op belangrijke factoren die het verkoopproces vereenvoudigen. Denk bijvoorbeeld aan een bouwtechnische keuring.

Courtage volgens Govaert1

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Blog

28 november 2022

Tips om een huis te verkopen in een afkoelende woningmarkt

Het heeft jaren geduurd, maar eindelijk is het zover! De woningmarkt koelt af en dat is gunstig voor iedere huizenkoper. Toch zijn er wel aandachtspunten bij het kopen van een huis. Denk aan inflatie, rentestijging en hogere energieprijzen. In deze blog behandelen we een aantal tips, waardoor je ook in een afkoelende woningmarkt jouw huis kan verkopen. Verder lezen
21 oktober 2022

Woningmarkt regio Amersfoort positiever dan landelijke gemiddelde

Het derde kwartaal van 2022 is voorbij. De afgelopen weken kwamen er al positieve berichten naar buiten over een kanteling op de woningmarkt. De NVM heeft de marktinformatie voor juli, augustus en september vrijgegeven. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden