Succesvol je huis verkopen

Verkoop je je huis, dan verkoop je een stukje van jezelf. Of het nu de plek is die je bent ontgroeid door gezinsuitbreiding, of dat het de woning is waar je bent opgegroeid. Een woning verkopen is tot op zekere hoogte altijd emotioneel.

Niet zo vreemd dat je behoefte hebt aan een verkoopmakelaar die begrip heeft voor die emoties, en vanaf het kennismakingsgesprek actief op zoek gaat naar geschikte kopers.

Direct goed beginnen: de juiste vraagprijs.

De eerste stap in het verkoopproces is direct een belangrijke. Zo snel mogelijk plannen we een kennismakingsgesprek en een rondleiding in de woning die je wilt verkopen.

We nemen de tijd om de positieve, maar ook de negatieve punten van de woning in kaart te brengen. Transparantie, eerlijkheid en openheid staan centraal tijdens het karakteriseren van je woning, zodat we een realistische vraagprijs kunnen vaststellen.

Jouw woning in de etalage.

Het klassieke ‘te-koop-bord’, verkoopbrochures in printvorm, Funda, diverse socialmediakanalen en ons eigen netwerk. De mogelijkheden om jouw woning in de etalage te zetten zijn onbeperkt. De kracht van onze makelaars?

We laten geen enkele mogelijkheid onbenut en zijn niet bang om nieuwe online-vernieuwingen in te zetten ter promotie van jouw woning. Omdat steeds meer potentiële kopers hun zoektocht naar een nieuw huis starten op internet is dat voor Govaert en logisch vervolg. We benutten voor jou alle beschikbare mogelijkheden.

Vernieuwend volgens Govaert

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Blog

21 juni 2022

Meer kansen voor woningkopers tot 35 jaar

Waar de afgelopen jaren vrijwel alleen maar berichten naar buiten kwamen over lagere hypotheekrentes en stijgende verkoopprijzen zijn de eerste maanden van 2022 positiever. In deze blog hebben we het over de stijgende kansen voor jonge huizenbezitters. Verder lezen
26 april 2022

Meer aanbod en lichte prijsdaling in 1e kwartaal 2022.

Het eerste kwartaal van 2022 is alweer voorbij. En dat betekent dat het NVM de marktinformatie van koopwoningen in januari, februari en maart bekend heeft gemaakt. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden