Succesvol je huis verkopen

Verkoop je je huis, dan verkoop je een stukje van jezelf. Of het nu de plek is die je bent ontgroeid door gezinsuitbreiding, of dat het de woning is waar je bent opgegroeid. Een woning verkopen is tot op zekere hoogte altijd emotioneel.

Niet zo vreemd dat je behoefte hebt aan een verkoopmakelaar die begrip heeft voor die emoties, en vanaf het kennismakingsgesprek actief op zoek gaat naar geschikte kopers.

Direct goed beginnen: de juiste vraagprijs.

De eerste stap in het verkoopproces is direct een belangrijke. Zo snel mogelijk plannen we een kennismakingsgesprek en een rondleiding in de woning die je wilt verkopen.

We nemen de tijd om de positieve, maar ook de negatieve punten van de woning in kaart te brengen. Transparantie, eerlijkheid en openheid staan centraal tijdens het karakteriseren van je woning, zodat we een realistische vraagprijs kunnen vaststellen.

Jouw woning in de etalage.

Het klassieke ‘te-koop-bord’, verkoopbrochures in printvorm, Funda, diverse socialmediakanalen en ons eigen netwerk. De mogelijkheden om jouw woning in de etalage te zetten zijn onbeperkt. De kracht van onze makelaars?

We laten geen enkele mogelijkheid onbenut en zijn niet bang om nieuwe online-vernieuwingen in te zetten ter promotie van jouw woning. Omdat steeds meer potentiële kopers hun zoektocht naar een nieuw huis starten op internet is dat voor Govaert en logisch vervolg. We benutten voor jou alle beschikbare mogelijkheden.

Vernieuwend volgens Govaert

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Blog

24 februari 2023

Starters kunnen slechts 3,4% van de koopwoningen in Nederland financieren

In januari 2023 was er voor het eerst in negen jaar sprake van een daling van de huizenprijzen. De huizenprijzen daalden met maar liefst 6,4%. De gemiddelde prijs van een huis is met 447.000 euro toch ver buiten bereik van de gemiddelde alleenstaande starter. Verder lezen
31 januari 2023

Kopers opgelet! Ook in Amersfoort dalen de huizenprijzen.

In de provincie Utrecht dalen de huizenprijzen gemiddeld harder dan in andere provincies. Amersfoort is daarin geen uitzondering. Met een gemiddelde huizenprijs van 461.252 euro is de huizenprijs in onze regio met 7,3% gedaald ten opzichte van een jaar geleden. Het Nederlands gemiddelde ligt op een daling van 6,4%. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden