Succesvol je huis verkopen

Verkoop je je huis, dan verkoop je een stukje van jezelf. Of het nu de plek is die je bent ontgroeid door gezinsuitbreiding, of dat het de woning is waar je bent opgegroeid. Een woning verkopen is tot op zekere hoogte altijd emotioneel.

Niet zo vreemd dat je behoefte hebt aan een verkoopmakelaar die begrip heeft voor die emoties, en vanaf het kennismakingsgesprek actief op zoek gaat naar geschikte kopers.

Direct goed beginnen: de juiste vraagprijs.

De eerste stap in het verkoopproces is direct een belangrijke. Zo snel mogelijk plannen we een kennismakingsgesprek en een rondleiding in de woning die je wilt verkopen.

We nemen de tijd om de positieve, maar ook de negatieve punten van de woning in kaart te brengen. Transparantie, eerlijkheid en openheid staan centraal tijdens het karakteriseren van je woning, zodat we een realistische vraagprijs kunnen vaststellen.

Jouw woning in de etalage.

Het klassieke ‘te-koop-bord’, verkoopbrochures in printvorm, Funda, diverse socialmediakanalen en ons eigen netwerk. De mogelijkheden om jouw woning in de etalage te zetten zijn onbeperkt. De kracht van onze makelaars?

We laten geen enkele mogelijkheid onbenut en zijn niet bang om nieuwe online-vernieuwingen in te zetten ter promotie van jouw woning. Omdat steeds meer potentiële kopers hun zoektocht naar een nieuw huis starten op internet is dat voor Govaert en logisch vervolg. We benutten voor jou alle beschikbare mogelijkheden.

Vernieuwend volgens Govaert

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Blog

28 november 2022

Tips om een huis te verkopen in een afkoelende woningmarkt

Het heeft jaren geduurd, maar eindelijk is het zover! De woningmarkt koelt af en dat is gunstig voor iedere huizenkoper. Toch zijn er wel aandachtspunten bij het kopen van een huis. Denk aan inflatie, rentestijging en hogere energieprijzen. In deze blog behandelen we een aantal tips, waardoor je ook in een afkoelende woningmarkt jouw huis kan verkopen. Verder lezen
21 oktober 2022

Woningmarkt regio Amersfoort positiever dan landelijke gemiddelde

Het derde kwartaal van 2022 is voorbij. De afgelopen weken kwamen er al positieve berichten naar buiten over een kanteling op de woningmarkt. De NVM heeft de marktinformatie voor juli, augustus en september vrijgegeven. Onderstaand vind je de belangrijkste cijfers voor Amersfoort en omstreken. Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden