Succesvol je huis verkopen

Verkoop je je huis, dan verkoop je een stukje van jezelf. Of het nu de plek is die je bent ontgroeid door gezinsuitbreiding, of dat het de woning is waar je bent opgegroeid. Een woning verkopen is tot op zekere hoogte altijd emotioneel.

Niet zo vreemd dat je behoefte hebt aan een verkoopmakelaar die begrip heeft voor die emoties, en vanaf het kennismakingsgesprek actief op zoek gaat naar geschikte kopers.

Direct goed beginnen: de juiste vraagprijs.

De eerste stap in het verkoopproces is direct een belangrijke. Zo snel mogelijk plannen we een kennismakingsgesprek en een rondleiding in de woning die je wilt verkopen.

We nemen de tijd om de positieve, maar ook de negatieve punten van de woning in kaart te brengen. Transparantie, eerlijkheid en openheid staan centraal tijdens het karakteriseren van je woning, zodat we een realistische vraagprijs kunnen vaststellen.

Jouw woning in de etalage.

Het klassieke ‘te-koop-bord’, verkoopbrochures in printvorm, Funda, diverse socialmediakanalen en ons eigen netwerk. De mogelijkheden om jouw woning in de etalage te zetten zijn onbeperkt. De kracht van onze makelaars?

We laten geen enkele mogelijkheid onbenut en zijn niet bang om nieuwe online-vernieuwingen in te zetten ter promotie van jouw woning. Omdat steeds meer potentiële kopers hun zoektocht naar een nieuw huis starten op internet is dat voor Govaert en logisch vervolg. We benutten voor jou alle beschikbare mogelijkheden.

Vernieuwend volgens Govaert

Over ons

Bedrijfsfilm

Arne Hopstaken

Ondernemend, innovatief en verzet graag bergen.

Jeldrik van Rhijn

Creatief, doelgericht en zit graag dichtbij het vuur.

Blog

19 april 2023

5 voordelen van een makelaar bij het kopen van een huis

Het kopen van een huis kan een zeer stressvol proces zijn, vooral als je geen ervaring hebt met de vastgoedmarkt. Het kan een uitdaging zijn om te weten waar je moet beginnen, wat je budget is, welke buurt bij je past, en hoe je de beste deal kunt krijgen. Verder lezen
31 maart 2023

BBB ook de grootste partij geworden in provincie Utrecht. Wat zijn hun plannen voor de woningmarkt?

Op 15 maart hebben we allemaal kunnen stemmen op de provinciale statenverkiezingen. Een belangrijk onderwerp voor deze verkiezingen was natuurlijk ook woningbouw. De Boer Burger Beweging (BBB) heeft in iedere provincie van Nederland gewonnen. In de provincie Utrecht heeft de BBB maar liefst zeven zetels binnengehaald met 85.890 stemmen. De kans is dus groot dat zij als nieuwe partij gaan meebesturen. Maar wat zijn eigenlijk de plannen van de BBB als het gaat om woningbouw en welke gevolgen heeft dat voor de gemeente Amersfoort? Verder lezen
© Copyright - Govaert Makelaardij - Alle rechten voorbehouden