Op een prachtige locatie in het hart van de historische binnenstad van Amersfoort komen in dit statige monumentale grachtenpand, gelegen op de hoek van de Langegracht met de Zwanenhalssteeg, 6 energiezuinige en volledige gerenoveerde appartementen.

Bouwkundig is het straks tiptop in orde, evenals alle voorzieningen. De woonsfeer die hier geboden wordt is werkelijk waar uniek. Kortom: charmant, luxe en knus wonen in een eeuwenoud pand in één van de meest bijzondere straten van de stad Amersfoort waar de sfeer direct tastbaar is zodra u de straat in loopt. Dit deel van de stad is het historische centrum van Amersfoort. Natuurlijk op loopafstand van alle belangrijke voorzieningen zoals: het station, het stadscentrum met goede winkel & horecavoorzieningen, (muziek)scholen, musea en culturele wandelroutes. Even een hapje eten aan de Krommestraat, op zaterdag bloemen of vers brood halen op de markt, het kan allemaal. Stel je voor: in nog geen 2 minuten haal je een heerlijk kopje koffie bij Coffee Corazon of loop je naar een van de restaurants om de hoek!

Alle appartementen worden voorzien van een nieuwe moderne luxe keuken, moderne fraaie badkamer en met complete vloer- en wandafwerking.
Tevens bevindt zich er een individuele berging of gezamenlijke berging op het maaiveld en zijn er 2 parkeerplaatsen beschikbaar.

De twee appartementen gelegen op de begane grond (van ca. 71 & 79m2) zullen beiden toegang krijgen tot een heerlijke privé stadstuin. Waar vind je dit nog?
De twee appartementen gelegen op de eerste etage (van ca. 55 & 59m2) hebben beiden een fijn balkon tot de beschikking met een prachtig uitzicht op de gracht en schitterende kerktorens van Amersfoort.
De twee startersappartementen op de tweede en tevens bovenste etage hebben ook een buitenruimte met het mooiste uitzicht! De gemeenschappelijke tuin bevindt aan de zijkant van het grachtenpand.

Algemeen:
– huurprijzen variëren vanaf ca. € 965,– t/m ca. € 1595,– kale huur per maand;
– Per zomer 2020 beschikbaar;
– De appartementen worden deels gestoffeerd opgeleverd (vloer en wandafwerking);
– Woonoppervlakte vanaf 44m2 tot 67m2;
– Internet en TV middels eigen aansluiting glasvezel of kabel;
– Energievoorziening op eigen naam;
– Voorbehoud gunning eigenaar;
– Waarborgsom 1 maand huur;
– Huurperiode: minimaal 12 maanden en in eerste instantie voor maximaal 24 maanden. (daarna in overleg)
– Niet rokers, geen woningdelers, geen studenten en geen huisdieren genieten de voorkeur;

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op +31(0)33-4630950 of kijk op onze website www.govaert.nl. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Govaert Verhuur & Beheer: Wij hebben het huis op de juiste plek!

VOORRANGSREGELING Huurders Govaert
Waar mogelijk geeft Govaert huurders uit eigen portefeuille voorrang bij de huur van deze woning. Hiermee bevordert Govaert de doorstroom in de huurmarkt.
Zijn er meerdere huurders die wensen te huren? Dan krijgt de huurder met de beste voorwaarden en inkomens gegevens voorrang. Govaert behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat in het belang van onze opdrachtgever.

Waar komt deze naam vandaan?
Langegracht: De naam komt in 1465 voor het eerst in de bronnen voor. Het betreft het kortste gedeelte van de gracht die de oudste bebouwing hier afsloot. Het overkluisde deel heette in de middeleeuwen De Plaets, later, naar de markt die er werd gehouden, de Vismarkt. keur aan Cultuur en goede uitgaansmogelijkheden

Aan deze advertentie kunnen geen rechten worden ontleend.