Heerlijk wonen in Stadskeerkring
Centraal wonen in Amersfoort

Op loopafstand van park Schothorst, theater Flint, het Eemplein met de Pathé bioscoop en het centrum van Amersfoort verrijst appartementencomplex Stadskeerkring. Aantrekkelijk ingedeelde appartementen met uitzicht over het bruisende stadshart en ruime stadswoningen. Alle kwaliteiten van deze mooie binnenstad binnen handbereik, maar zonder de grote drukte van het centrum. Woningen met toekomst.

Kies zelf uw mooiste woning. Een appartement op een hoger gelegen verdieping biedt u verrassende uitzichten en veel rust. Of kiest u liever voor een complete stadswoning met twee verdiepingen, veel leefruimte en verschillende slaapkamers. Ook voor uw wensen en situatie is er een appartement of woning beschikbaar in Stadskeerkring Amersfoort.

Unieke stadswoning
In de twee lage gebouwen bevinden zich elk 4 unieke en ruime stadswoningen. De woningen bevatten twee woonlagen. Ze verschillen van elkaar in indeling en bieden extra woonruimte of een grote werkkamer of atelier. De
stadswoningen hebben niet één maar twee eigen buitenruimtes. Op de begane grond is de beschutte buitenruimte te openen om zo naar buiten te wandelen. Op de verdieping is bovendien een loggia met ruimte voor een aangenaam terras. Met voldoende slaapkamers en flexibele indelingsmogelijkheden zijn de stadswoningen heerlijke familiehuizen met volop ruimte voor die grote eettafel maar ook fijne ruimtes om je even terug te trekken.

Complete appartementen
De 16 ruime appartementen in elk van de twee lage gebouwen zijn van alle gemakken voorzien. De ruime living met
een zeer complete keuken en de twee of drie slaapkamers hebben vloerverwarming. Naast een moderne badkamer is er een separate ruimte voor de wasmachine en droger. De loggia biedt voldoende ruimte om beschut te genieten van het uitzicht. Alle woningen en appartementen hebben een uitstekende energieprestatie en zijn gasloos, mede door warmte-/koude opslag en zonnepanelen.

Echt alles bij de hand

Vanuit de Stadskeerkring kunt u optimaal profiteren van alles wat de stad Amersfoort te bieden heeft. Dat beperkt zich niet alleen tot de historische binnenstad, maar zeker ook daarbuiten zijn volop mogelijkheden. Voorzieningen voor boodschappen zijn dichtbij. Winkelcentrum Schothorst heeft bijvoorbeeld een breed aanbod om snel even de dagelijkse inkopen te kunnen doen. Heeft u meer tijd of een middag vrij? Dan loopt u zo even de binnenstad in waar u naar hartenlust kunt winkelen. Ook de gezellige markt op het plein De Hof is om de hoek. De dag afsluiten kunt u doen op één van de vele gezellige terrassen die Amersfoort rijk is. In de binnenstad of aan de Eem, waar het in de warme periodes van het jaar goed toeven is. Heerlijk genieten aan het water op de kop van het Eemplein, waar ook veel leuke activiteiten worden georganiseerd. Geniet in de zomer (maar ook in de winter) van één van de vele festivals die de stad rijk is. Of ga een avondje naar theater Flint, de bioscoop of uit eten. Het kan straks allemaal bij u om de hoek.

De wereld aan uw voeten
Wilt u de drukte en gezelligheid van de stad even ontvluchten? Met de fiets bent u snel in park Schothorst of de uitgestrekte natuur rondom Amersfoort. Vanuit de Stadskeerkring bent u ook snel in andere streken. Amersfoort ligt centraal in het land, met snelwegen en uitstekende openbaar vervoer-verbindingen in de buurt. Denk aan de Utrechtse Heuvelrug en haar uitgestrekte bos- en heidevelden of aan de Veluwe. In de herfst net zo mooi als op een warme zomeravond. Voor een bezoek aan andere steden, maar ook voor de route naar uw dagelijks werk ligt de Stadskeerkring zeer gunstig. Uw nieuwe woning is daarom de perfecte uitvalsbasis.