Unieke kans! Acht prachtige (nieuwe) 2-kamer appartementen op een goede locatie vlakbij de gezellige binnenstad van Amersfoort!

Op dit moment zijn de bouwers hard aan het werk om dit prachtige, compleet nieuwe complex met maar liefst 8 appartementen aan de Govert Flinckstraat te realiseren. De Govert Flinckstraat is een rustige straat in het populaire Leusderkwartier en ligt nabij de Leusderweg. De Leusderweg is levendig en heeft een breed aanbod aan winkels, zowel voor de dagelijkse boodschappen als gerichte aankopen. Ook de gezellige binnenstad, scholen, bossen, het centraal station en diverse uitvalswegen zijn binnen handbereik.

Het complex bestaande uit 8 woningen is voorzien van een moderne en energiezuinige afwerking. De appartementen worden met hoogwaardige kwaliteit gebouwd en zijn compleet afgewerkt inclusief vloer (met vloerverwarming), strakke wandafwerking, complete keuken en sanitair. Kortom een echt turn key appartement en u kunt er zo in! Wanneer u aankomt bij het complex zult u verrast zijn van de grote raampartijen die verwerkt zijn in het gebouw. Dit zorgt voor veel lichtinval en een prettige woonsfeer. Een aantal woningen beschikken over een eigen terras en of zonnig dakterras. Parkeren is hier geen probleem want aan de achterkant van het complex is er parkeergelegenheid.

Bijzonderheden:
– Bouwjaar 2018;
– woonoppervlakte van 47m2 tot 92 m2;
– Alle woningen worden deels gestoffeerd opgeleverd (vloer en wandafwerking);
– Een aantal woningen voorzien dakterras of eigen terras;
– modern en strak afgewerkt;
– Complete keuken en badkamer;
– Nabij winkels, scholen en het Centraal Station.

Algemeen:
– Beschikbaar per 15 september 2018; (onder voorbehoud bouwwerkzaamheden)
– Huurperiode: minimaal 12 maanden, maximaal 24 maanden in eerste instantie;
– Waarborgsom ten hoogte van 2 maanden huur;
– Woning is geschikt voor 1 persoon of 2 personen;
– Exclusief nutsvoorzieningen en gemeentelijke belastingen;
– Niet rokers en geen huisdieren genieten de voorkeur;
– Gunning eigenaar middels ontmoeting.

Voor meer informatie over deze en andere huurwoningen in Amersfoort en omstreken, bel met ons kantoor op of kijk op onze website. Hier kunt u zich tevens aanmelden voor de gratis woningmail om als eerste op de hoogte te blijven van het nieuwe woningaanbod!

Wij hebben het huis op de juiste plek!!

NB: Govert Flinck, 1615-1660, Nederlands portret-, historie- en genreschilder. Na 1655 kreeg de door zijn tijdgenoten gewaardeerde historieschilder belangrijke opdrachten (o.a. voor de versiering van het Amsterdamse stadhuis), die bij zijn dood gedeeltelijk onvoltooid waren. Een van Rembrandts beste leerlingen.