Welkom bij deze keurig onderhouden en uitgebouwde ideale gezinswoning met eigen parkeerplaats binnen de Laakse Sluis te Amersfoort- Vathorst! Met de goede leefruimten, de keurig verzorgde inrichting en afwerking is deze woning direct te betrekken!

De woning ligt binnen de Laakse Sluis, met veel waterpartijen, parken en statige zeer royale woningen. De wijk kent een hoog voorzieningenniveau met een groot winkelcentrum, een eigen station, diverse scholen (lager en middelbaar), wijk winkelcentrum, artsen, apotheek en diverse sportclubs. Aan de voorzijde grenst de woning aan een kindvriendelijk en rustig hofje, de achterzijde kom je binnen via een afgesloten binnenterrein met parkeerplaatsen.

De indeling is als volgt: entree/hal, toiletruimte. Ruime uitgebouwde woonkamer met fraaie eiken massieve vloer en openslaande deuren naar de keurig aangelegde achtertuin. Luxe moderne keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een koelkast/vriezer, magnetron, oven, vaatwasser en een natuurstenen werkblad.
Verdieping 1: overloop, drie goed bemeten slaapkamers ook voorzien van eiken massieve vloer, moderne badkamer met glazen inloopdouche en dubbel wastafelmeubel.

Verdieping 2: zeer royale open zolder met hoge nok, voorzien van bergkasten, wasmachineaansluiting, opstelplaats cv-combiketel (Intergas HR Kompakt). Het is prima mogelijk om 2 slaapkamers te creëren.

Algemeen: de Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden treft u in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen. Het Kaipark met twee hectare een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste achtertuin die je je wensen kan.

Vanuit uw woning zou je het niet zeggen, maar Vathorst is strategisch gesitueerd in de oksel van de A1 en de A28. Zo zijn Amersfoort, Utrecht en Amsterdam eenvoudig per auto bereikbaar. Vathorst beschikt eveneens over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation. Met een goede 20 minuten fietsen sta je ofwel in het bruisende oude centrum van Amersfoort, ofwel in de uitgestrekte landelijke natuur van de Arkemheenpolder bij het Nijkerkernauw.

NB: Wieringen is een voormalig eiland en voormalige gemeente in de kop van de provincie Noord-Holland, sinds 1930 maakt het onderdeel uit van het vaste land.