Dit fraaie 3-kamerappartement is gelegen op de 1e verdieping met een vrij uitzicht en onlangs geheel opgeknapt. Werkelijk alles is al voor je gedaan. Denk daarbij aan al het leidingwerk, elektra, de badkamer, toilet, isolatie, vloeren, wanden, nieuwe deuren, schilderwerk……. teveel om allemaal te benoemen. Je moet maar gewoon een kijkje komen nemen. Het appartement is gelegen op korte afstand van de binnenstad, park Randenbroek, winkels en uitvalswegen. NIEUWSGIERIG? KIJKEN MAG!

Indeling: centrale entree met bellentableau, hal met trapportaal, toegang tot de bergingen.

1e verdieping: entree appartement, hal met toegang tot nieuw vrijhangend toilet en kast met cv-opstelling. Ruime woonkamer met open eetkamer (totaal circa 30 m²), openslaande deuren naar het inpandig balkon met de ochtend- & middagzon en leuk vrij zicht naar vijverpartij. Ruime slaapkamer met fraaie badkamer in lichte kleurstelling voorzien van douche en wastafelmeubel. De woonkamer, eetkamer, hal en slaapkamer zijn voorzien van een eiken lamelparket vloer.

Bijzonderheden:
-het appartement is v.v. dubbele beglazing;
-2 balkons waarvan één op het zuid-oosten;
-verwarming middels eigen HR cv-ketel;
-glasvezelaansluiting;
-ruime berging;
-actieve en financieel gezonde VvE;
-goede bereikbaarheid van/naar snelweg en centrum.

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 117.500,– k.k.

NB: de wijk Randenbroek is genoemd naar het in oorsprong middeleeuwse huis van die naam, dat lag aan de rand van een moerassig gebied (broek), op één van de zandhoogten aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Park Randenbroek is een uniek stukje groen midden in Amersfoort. Ondanks zijn geringe oppervlakte kent het park een grote verscheidenheid aan bomen en struiken, planten en dieren. Over een jaar gemeten zijn er vijfendertig soorten vogels en zes soorten vleermuizen te zien. De rosse vleermuis is de enige soort waarvan bekend is dat zij jongen krijgt in het park.

Interesse in dit appartement? Schakel een eigen NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen. Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op Funda.