DE GESTELDE PRIJS BETREFT EEN KOOPPRIJS VANAF!
Direct aan De Laak gelegen luxueus vrijstaand herenhuis (bouwjaar 2005) met zonnige tuin op het zuiden voorzien van stenen berging en parkeergelegenheid op eigen terrein! Aan de westzijde van de woning bevindt zich een heerlijk terras met aanlegsteiger aan het open vaarwater van De Laak. Doordat alle ramen in de woning tot op de vloer doorlopen, kunt u vanuit alle vertrekken aan de achterzijde genieten van het vaarwater en "Het Hammetje" (blijvend vrij uitzicht)! Achter ‘Het Hammetje" ligt de polder Arkemheen, een geweldig recreatiegebied om te wielrennen, te joggen of te wandelen. Het station Vathorst en het winkelcentrum liggen op loopafstand.

Deze prachtige ruime woning biedt direct privacy door de entree via het afgesloten hek (met intercom) om de tuin. Bij het betreden van de tuin komt de beslotenheid ervan als zeer prettig over.

De indeling is als volgt: entree/hal, die door de glazen deur naar de woonkamer en de glazen panelen tussen hal en keuken extra licht en ruim wordt. De hal geeft – naast de toegang tot de woonkamer – ook toegang tot het moderne vrijhangend toilet met fontein, alsook tot de meterkast, welke is verruimd met een kast bestemd als kapstok c.q. schoenenkast. Bij het betreden van de woonkamer valt meteen het water langs de woning op. Dit is goed zichtbaar doordat er veel raampartijen in de woonkamer aanwezig zijn.
In de woonkamer is een handige trapkast aanwezig, die veel bergruimte biedt. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de zeer luxe en moderne (woon)keuken, welke van alle gemakken is voorzien. Een kookeiland met bargedeelte waar je met de kinderen in de middag heerlijk kunt bijkletsen, vaatwasser, stoomoven, koelkast, vriezer, alles is aanwezig!

De openslaande deuren in de keuken geven je toegang tot de besloten een strak aangelegde tuin met leuke zitjes. Op de volledige begane grond ligt onder de natuurstenen vloertegels (80 x 80 cm) vloerverwarming, dezelfde vloertegel lopen door naar het gefundeerde buitenterras en looppad naar de woning. De stenen berging staat in de voortuin en is verbonden met de woning.

Verdieping 1: wat een ruimte! overloop met toilet en toegang tot alle vertrekken, alsook de zeer praktische ‘waskast’ oftewel hierin zijn aanwezig de wasmachine en wasdroger. De vier slaapkamers zijn allen ruim te noemen, namelijk resp. circa 16, 14, 8 en 7 m2 groot. De praktisch ingerichte moderne badkamer is geschikt voor bewoning met een (groot) gezin; hier vindt u een ligbad, een separate douchehoek en een dubbele rvs wastafel

Verdieping 2: overloop met toegang tot beide slaap-/werkkamers. Een van beide kamers (ca. 24 m2) wordt momenteel gebruikt als ouderslaapkamer. De andere kamer (ca. 10 m2), momenteel in gebruik als werkkamer en geeft toegang tot het zonnige watergerichte dakterras.

Verdieping 3: via vlizotrap bereikbare bergvliering.

Zoek je ruimte, rust, vrijheid en wooncomfort? Kom dan zeker kijken, we laten het je graag zien!

NB: Hindeloopen, een havenstadje aan de vroegere Zuiderzee, in de provincie Friesland. Hindeloopen kreeg in 1225 stadsrechten en is een van de Friese elf steden. Hoewel het geen haven had maar slechts een rede in de Zuiderzee, was Hindeloopen lange tijd een belangrijke handelsplaats. De Hindelooper Grootschippers voeren in hun fluitschepen naar de Oostzee om handel te drijven. Ze verkochten in de Oostzeelanden veel Nederlandse producten als jenever en wollen stoffen.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl