LET OP: DIT APPARTEMENT WORDT IN VERHUURDE STAAT AANGEBODEN!

Dit 2-kamer appartement van circa 70 m², met ruim balkon, is gelegen aan de achterzijde van een kleinschalig appartementencomplex (bouwjaar 1980) in het geliefde Leusderkwartier, op loopafstand van bosgebieden Nimmerdor en Den Treek. In het souterrain bevindt zich de berging en achter het gebouw is er parkeergelegenheid voor één auto per appartement.

Indeling: entree, voorportaal met bellentableau, afgesloten portiek, toegang tot trapportaal en lift.

2e verdieping: gang, entree appartement, hal, meterkast, berging/stookruimte (Bosch combiketel, bouwjaar 2013) met voldoende ruimte om eventueel tevens de wasmachine te plaatsen, toilet (2012), ruime woonkamer met open keuken (totaal 35 m²), schuifpui naar balkon (7 m²) v.v. vaste kastruimte, ruime slaapkamer (15 m²), inpandige verzorgde badkamer (6 m²) met douche, wastafel en wasmachine-aansluiting.

De woning is goed onderhouden en grotendeels voorzien van hardhouten kozijnen met isolerende beglazing.

In het souterrain bevinden zich de bergingen en de garages. Bij dit appartement hoort een inpandige berging en een vaste parkeerplaats.

Aanvaarding: in overleg
Koopsom in verhuurde staat: € 155.000,– kk
Huurinkomsten op jaarbasis: € 10.488,– (inclusief deel servicekosten)
Indexering: maart 2017

NB: De Arnhemseweg is zo genoemd omdat de straat tenminste vanaf omstreeks 1823 onderdeel was van de straatweg naar Arnhem. Die volgde in Amersfoort het beloop van de eeuwenoude Leusbroeker- of Bavoortseweg, die al ingetekend staat op de kaart van Jacob van Deventer (ca. 1570). In 1823 komt deze weg voor als Nieuwe Straatweg.