Deze klassieke villa uit 1932 is vrij gelegen op een prachtig perceel van maar liefst 6.710 m². De woning beschikt over veel originele details, waaronder een fraaie haardpartij, divers tegelwerk, ‘kamer en suite’ en granito vloeren. Binnen proef je de prettige jaren-dertig-sfeer, en kom je tot besef dat met uitvoerige renovatie een fantastisch woonhuis te realiseren is, dat helemaal kan voldoen aan je eigen specifieke wensen. Zeer centraal gelegen aan de provinciale weg die Utrecht met Amersfoort verbindt, nabij bossen, aansluiting openbaar vervoer, golfbanen en uitvalswegen. Nieuwsgierig? Maak gerust een afspraak en kom kijken!

Indeling: entree, voorportaal, hal met toiletruimte en toegang tot de droge kelder, gesloten keuken met originele kast, woonkamer met mogelijkheid voor een openhaard, afsluitbare eetkamer, serre. Voorportaal, hal en keuken zijn voorzien van originele granito vloeren.

1e verdieping: overloop, masterbedroom van ca. 26 m² met toegang tot overdekt terras, 2e slaapkamer van ca. 8 m², ruime badkamer van ca. 7 m².

2e verdieping: vaste trap naar royale zolderverdieping voorzien van een hoge nok, 2 kamers en veel bergruimte. Door de hoogte is het mogelijk om een extra vliering te creëren.

Een pittoresk laantje leidt je door je eigen bostuin, waar je veel privacy geniet. Een vrijstaande garage, berging en meerdere parkeermogelijkheden op eigen terrein maken het plaatje compleet.

Door de centrale ligging zijn in enkele minuten de centra van Soesterberg, Soest, Amersfoort en Zeist te bereiken, alsmede de A-28.

Kenmerken:
• bouwjaar 1932;
• perceel van 6.710 m²;
• gebruiksoppervlakte van 164 m²;
• inhoud totaal 760 m³;
• grotendeels nieuwe kozijnen v.v. dubbel glas;
• renovatie is noodzakelijk;
• bouwkundig rapport aanwezig;
• ruime parkeermogelijkheden op eigen terrein;
• centrale ligging.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl.

NB: Gelegen aan de N237, de "Wegh der Weegen", een weg die al in de middeleeuwen vanaf de Utrechtsepoort in de richting van Utrecht voerde. Oorspronkelijk boog de weg vanuit Amersfoort af, volgde ongeveer het tracé van de huidige Prins Frederiklaan en ging verder over de Vlasakkers naar Soest. De huidige kaarsrechte monumentale laan is in de 17e eeuw ontworpen door Jacob van Campen.