Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf!

Wat een super leuk en niet alledaags appartement! Je woont hier op de hoek en tevens bovenste woonlaag van een goed onderhouden appartementencomplex aan de zuidkant van de stad. Het ligt in de directe nabijheid van winkelcentrum Euterpeplein, de binnenstad, park Randenbroek XL en diverse uitvalswegen. Het appartement is bijzonder vanwege de keurige afwerking en de erbij betrokken 1e verdieping. Hierdoor is een goed ruim appartement ontstaan met een heel leuke hoofdslaapkamer waar je vanuit je bed de sterrenhemel kunt bewonderen!

Alles is keurig op orde en al voor je opgeknapt: moderne badkamer en keuken, gestuucte wanden, nette vloeren, vernieuwde meterkast, dubbel glas en kapisolatie. Het appartement heeft grote ramen en daardoor veel lichtinval. Op het balkon kun je nagenoeg de hele dag door in de zon zitten. Voor en achter het complex is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en in de onderbouw is er een eigen berging voorhanden.

De indeling is als volgt: centrale hal met bergingen en trapopgang. Indeling appartement: centrale hal met toilet waaromheen bijna alle andere ruimten liggen. Ruime en lichte woonkamer met een uitzicht op de achtergelegen groenstrook van het complex. De woonkamer grenst aan een mooie zijkamer die op verschillende manieren kan worden gebruikt, bijvoorbeeld als slaap-, eet- of werkkamer. Vanuit de zijkamer heb je toegang tot het balkon op het zuidwesten. Aan de voorzijde van het appartement bevindt zich de tweede slaapkamer met doorloop naar de badkamer v.v. wastafel en douchecabine.
De dichte keuken is uitgerust met een vaatwasser, koelkast, 4-pits gascomfort, oven en losse magnetron.
Op de verdieping tref je eerst de voorzolder met wasmachineaansluiting en bergruimte en aansluitend twee sfeervolle en goed bemeten slaapkamers welke beiden zijn voorzien van dakramen.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE met een gezonde financiële basis bedragen €131,= per maand (inclusief voorschot stookkosten).

Zoek je iets anders dan de standaard maar wel lekker ruim, modern en nabij de stad, kom dan zeker kijken. Laat je overtuigen en aarzel niet maar bel of mail voor een afspraak, we laten het je graag zien!

NB: De wijk Randenbroek is genoemd naar het in oorsprong middeleeuwse huis van die naam, dat lag aan de rand van een moerassig gebied (broek), op één van de zandhoogten aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Landgoed Randenbroek Al in 1249 wordt een Everard van Randenbroek genoemd. Tussen 1605 en 1660 woonden de familie Van Campen hier.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl