Dit oorspronkelijke 4- kamerappartement is van top tot teen aangepakt, ook de indeling is slim gewijzigd waardoor er een riante woonkeuken is ontstaan en de badkamer is vergroot. Het appartement is volledig gemoderniseerd waardoor je er zonder weer te hoeven klussen zo in kunt, laat de verhuiswagen maar voorrijden!

De indeling is als volgt: entree op de 3e etage, lichte hal, ruime sfeervolle woonkamer & eet-/werkkamer met kersen parket, zonnig balkon over de gehele breedte van de woning met uitzicht naar het centrum van de stad en beschikt over een dubbel elektrisch zonnescherm.
Heerlijk ruime "mediterrane" woonkeuken voorzien van diverse apparatuur, ruime slaapkamer, nieuw toilet en vergrote badkamer met een ligbad wat iedereen wel zou willen hebben…, royale doucheruimte en vaste wastafel. Vanuit de woonkeuken en de slaapkamer heb je zicht op het achtergelegen park. In de onderbouw bevindt zich nog een eigen berging.

De servicekosten binnen deze actieve en financieel gezonde VvE bedragen € 235,– per maand inclusief voorschot stookkosten.

Liendert is een van de Amersfoortse wijken die erg in trek is bij jonge mensen op de Amersfoortse woningmarkt. De wijk is ruim opgezet en ligt niet meer dan 10 fiets minuten van de binnenstad. Direct achter dit kleinschalige en goed onderhouden complex bevindt zich een park welke zich uitstekend leent voor een lekker wandelingetje of de hond uitlaten. Winkels, basisscholen, een wijkcentrum, alsmede een sportschool bevinden zich tevens in de directe omgeving.

Wil je je laten verrassen? Maak dan vooral een afspraak, we laten het je graag zien!

NB: De spreeuw (Sturnus vulgaris) is een vogel uit de familie van de spreeuwachtigen (Sturnidae) uit de orde zangvogels (Passeriformes). Ondanks het feit dat hij het hele jaar door te zien is, is het een trekvogel. De spreeuwen die wij hier ’s zomers zien, zitten ’s winters zuidelijker en onze winterspreeuwen bevinden zich ’s zomers noordelijker.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl