Nagenoeg bovenaan in dit geliefde straatje binnen het populaire "Leusderkwartier" staat deze charmante tussenwoning op een perceel van maar liefst 185m². Oorspronkelijk gebouwd in de beginjaren van 1900 en door de jaren heen aangepast aan huidige maatstaven van comfort. Daarbij moet je onder andere denken aan centrale verwarming, het sanitair, uitgebouwde woonkamer en keuken en een vernieuwde kap. Deze voorzieningen zijn zodanig uitgevoerd dat de sfeer in en om het huis absoluut bewaard is gebleven. De woning is ruimer dan dat je in 1e instantie zou vermoeden. Nieuwsgierig…? We laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: entree/hal, ruime en uitgebouwde woonkamer met veel lichtinval door het dakraam in de uitbouw en de grote glazen pui aan de achterzijde, openslaande deuren naar de tuin, open keuken voorzien van losse apparatuur, bergkast met wasmachineaansluiting en cv ketel (Intergas HR Kompakt 2006) en doorloop naar de badkamer welke is uitgerust met een toilet, douche en wastafel.

Verdieping 1: overloop met wastafel, tweetal goed bemeten slaapkamers (voor en achterzijde), waarbij de achterste slaapkamer middels een deur toegang geeft tot de buitenruimte.

Verdieping 2: middels vaste trap bereikbare open zolderruimte met dakraam en slaapkamer. Je kunt op deze verdieping eventueel twee slaapkamers creëren.

De zeer diepe tuin op het Zuiden wordt verdeeld in een charmant besloten terras met fraaie beplanting, een open gedeelte met gazon en achterin een schuur. Voor zowel de schaduw- als de zonliefhebber heeft de tuin veel te bieden, je vertoeft hier in alle rust en privacy!

Het NS-hoofdstation, uitvalswegen, bossen bereik je met 5 fietsminuten, als je het straatje uitloopt vind je direct de winkels aan de Leusderweg. Kortom, hier woon je rustig maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik!

NB: Deze weg ligt sinds een grenswijziging met de gemeente Leusden in 1917 op Amersfoorts grondgebied. Tot dan toe stond deze weg bekend onder de naam Molenstraat.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl