Deze halfvrijstaande watervilla kenmerkt zich door de bijzondere vormgeving met mogelijkheid van gelijkvloers wonen en kantoor aan huis. Achter de gevel gaat meer ruimte schuil dan je in eerste instantie zou vermoeden. Wat te denken van de royale woonkamer met aansluitend halfopen keuken van in totaal maar liefst 64 m², een ruime slaapkamer op de begane grond met openslaande deuren naar de patiotuin, 2 badkamers waarvan één compleet vernieuwd, inpandige garage met elektrische toegangsdeur en tevens van binnen uit te bereiken, eigen oprit, vlonder aan het water, 3 kamers op de verdieping en een dakterras. Opvallend is de ruimtelijke ligging, veel lichtinval en het vrije zicht over het water. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, hal met vernieuwde toiletruimte, toegang tot de inpandige garage, ruime slaapkamer ( ca. 16 m²) met openslaande deuren en aansluitende de vernieuwde badkamer met douchecabine, 2e toilet en wastafelmeubel; zeer lichte, halfronde en royale woonkamer met openslaande deuren naar de patiotuin, halfopen Siematic keuken v.v. diverse inbouwapparatuur en eveneens openslaande deuren naar de patio.

1e verdieping: overloop, 2 slaapkamers van ca. 17 m² en 8 m², badkamer v.v. vernieuwde tegelvloer, douche en wastafel.

2e verdieping: slaap-/werkkamer van ca. 12 m² met veel lichtinval en rondom dakterras met fraai uitzicht over de omgeving.

Met deze bijzondere woning komt de architectonische wijk Kattenbroek helemaal tot zijn recht!

Kenmerken:
• Levensloopbestendige woning
• Bouwjaar 1996
• Meetcertificaat aanwezig
• Gebruiksoppervlak 155 m²
• Perceeloppervlak 282 m²
• Inpandige garage en eigen parkeerplek
• Volledig geïsoleerd en vv dubbele beglazing

NB: De Kreek is een waterloop die is ontstaan door de eroderende werking van getijdestromen. De term wordt ook gebruikt om er vaargeulen, smalle inhammen van de zee en voormalige rivierbeddingen mee aan te duiden.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl