Zoek je een hoekwoning met een flinke tuin, garage en maar liefst 6 slaapkamers binnen het populaire Leusderkwartier (Amersfoort-Zuid), dan mag dit huis niet op je lijstje ontbreken! Door de jaren is de woning op meerdere punten voor je aangepakt en opgeknapt, zo is ondermeer de keuken uitgebouwd, een geheel nieuwe opbouw geplaatst (2004), alles voorzien van isolerende beglazing maar ook de spouw, dak en vloer geïsoleerd. Hierdoor is er zelfs een energielabel A behaald!

Voor de dagelijkse boodschappen hoef je niet ver, winkelstraat De Leusderweg ligt letterlijk om de hoek. Ook het stadscentrum, het NS station, bossen, scholen en andere voorzieningen zijn met een paar fietsminuten bereikbaar.
De indeling is als volgt: entree, hal met trapopgang, verdiepte trapkast en toilet. De woonkamer met erker aan de voorzijde en openslaande tuindeuren aan de achterzijde heeft veel lichtinval, een aansluiting voor een houtkachel en een vaste kast. De woning is vergroot met een uitbouw waar de (woon)keuken zich bevindt, deze is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een terrazzo werkblad.

In de heerlijk grote, sfeervolle, besloten en zonnige tuin (z/w) met garage en achterom is het prima toeven in alle rust en privacy. Er is altijd een zonnige plek te vinden op een van de zithoekjes.

Verdieping 1: overloop, met in totaal drie slaapkamers, de aan de voorzijde gelegen slaapkamer heeft een en openslaande deur naar een Frans balkon, de kamer aan de achterzijde heeft een balkon en een vaste kast. De badruimte is voorzien van een douche en wastafel maar zal je nog wel willen gaan aanpakken.

Verdieping 2: overloop met wasmachine aansluiting en stookopstelling (Intergas HR combi 2008, huur) en drie slaapkamers, waarvan een met dakkapel. De slaapkamer aan de voorzijde heeft ook een frans balkon.
De woning is oorspronkelijk gebouwd in 1954, totale inhoud 400 m3, woonoppervlak 115 m2 en het perceeloppervlak bedraagt 266 m2.

Sinds de verhuizing van het ziekenhuis is de straat een flink stuk rustiger geworden en in de nabije toekomst zal de straat heringericht worden.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

NB: John Dalton, 1766-1844, Brits fysicus en chemicus, werd in 1793 docent in de wiskunde en de natuurfilosofie aan het New College te Manchester en grondlegger van de moderne atoomtheorie. Hij verrichtte experimenten met gassen en formuleerde de naar hem genoemde Wet van Dalton.