Unieke ligging in Leusden met de natuur naast de deur! Op steenworp afstand van het Valleikanaal staat deze vrijstaande woning met ruime garage die voor diverse doeleinden geschikt is en een oprit voor meerdere auto’s. De woning ligt aan een autoluwe straat op een perceel van maar liefst 618 m². Daarbij is de woning direct gelegen aan een waterpartij met veel bomen waardoor de privacy is gegarandeerd. Bij binnenkomst ziet u direct dat de ruimte van buiten ook doorgevoerd is aan de binnenzijde. Als u graag geniet van rust en ruimte, dan bent u hier aan het juiste adres. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, hal, toilet, garderoberuimte, toegang tot de werkkamer, royale woonkamer bestaande uit vier gedeelten: het zitgedeelte met open haard, 2e zithoek, het eetgedeelte en de open keuken. Zo is de woning door de grote ruimtes goed in te richten en door de vele ramen een prettige ruimte om te verblijven. Vanuit de keuken is er een doorloop naar de bijkeuken met de opstelplaats voor wasmachine en droger. Via de bijkeuken kunt u de garage betreden, deze heeft een oppervlakte van circa 25 m². Uiteraard is deze geschikt voor het plaatsen van een auto en door de ingebouwde vliering voorzien van voldoende ruimte tot het bergen van spullen. Andere mogelijkheden zijn het creëren van een werkruimte, hobbyruimte, slaapkamer op de begane grond, etc.

Verdieping: overloop, grote slaapkamer met vaste kastruimte – deze kamer is eventueel te splitsen in twee ruimtes, badkamer voorzien van ligbad, douchehoek en wastafel, separaat toilet, masterbedroom met royale vaste kastruimte.

De tuin rondom met terras aan het water en veel privacy maakt het geheel compleet.

Een aantal pluspunten op een rij:
• garage geschikt voor slaapkamer op begane grond of extra hobbyruimte;
• royale leefruimte;
• gelegen nabij het Valleikanaal aan de Liniedijk, uitgebreide wandel- en fietsroutes;
• autoluwe straat;
• ruim perceel van 618 m² met veel privacy;
• oprit geschikt voor meerdere auto’s.

NB: de waterjuffer heeft net als libel een langwerpig lichaam en vier vleugels. De waterjuffer is echter veel slanker en tengerder gebouwd dan de echte libellen. Waterjuffers hebben vleugels waarbij de voor- en achtervleugels ongelijk van vorm zijn en minder stevig, waardoor de juffer langzamer en minder wendbaar is tijdens het vliegen.