Op zoek naar een woning waarbij wonen èn slapen gelijkvloers kan plaatsvinden? Dan is deze royale bungalow wellicht wat voor u. Op een heerlijk groene locatie in Schothorst-Zuid gelegen 4-kamer woning met aangebouwde garage en een grote tuin op het westen. De totale perceeloppervlakte bedraagt 336 m². Het stadscentrum van Amersfoort ligt op circa 15 minuten fietsafstand. Voorzieningen als scholen, winkels, openbaar vervoer, sportaccommodaties en zelfs een NS-station zijn in de directe omgeving aanwezig en maken deze groene wijk mede tot een prettige woonomgeving. Nieuwsgierig? Kijken mag!

De indeling is als volgt: hal met inloopgarderobe, meterkast en toilet. Grote zonnige living in 2 niveaus, met grote raampartijen en openhaard. Open U-vormige keuken voorzien van keukenblok met veel kastruimte. Vanuit de woonkamer komt u via de schuifpui naar de grote en groene achtertuin met veel privacy! Gedurende de hele dag zijn er zon- en schaduwplekken. De tuin is eventueel te vergroten met een strook gemeentegrond van circa 50 m².

Binnenhal met lichtkoepel en toegang tot drie slaapkamers, waarvan één met schuifpui naar de tuin. Badkamer met ligbad, toilet en wastafelmeubel met dubbele wastafel. Berging met Bosch HR combiketel uit 2011. Van binnenuit bereikbare garage welke is voorzien van een elektrische toegangsdeur.
Deze bungalow is bij uitstek geschikt voor liefhebbers van ruimte & gelijkvloers wonen en die graag de woonruimte geheel naar eigen smaak willen inrichten.

Algemeen:
• Bouwjaar 1973
• Voorzien van isolerende beglazing
• Bouwtechnisch rapport aanwezig
• Mogelijkheid tot vergroten van de tuin
• Garage van binnenuit bereikbaar
• Geen doorgaand verkeer

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl.

NB: Goedroenstraat, ook wel Gudrun of Kudrun, heldin uit een Duits heldenepos (ca. 1230-1240), een beeldschone prinses, dochter van koning Hertel.