LET OP, DE GESTELDE PRIJS BETREFT EEN KOOPPRIJS VANAF.
Op een schitterende en rustige locatie midden in een groene en bosrijke omgeving van het Bergkwartier gelegen ruim 3-kamer appartement met vrij uitzicht over de Anna Pauwlownalaan vanaf het zonnige balkon. Het appartement kenmerkt zich door de grote woonkamer, is goed onderhouden en netjes bewoond. In alle rust kunt u hier genieten van de zon op het balkon, de omliggende bossen van "Klein Zwisterland". In de afgesloten onderbouw bevind zich een eigen parkeerplaats en goed bemeten berging. Naast de parkeergelegenheid in de onderbouw is er ook naast het complex nog parkeergelegenheid voor bewoners en bezoekers aanwezig.

Het appartement maakt deel uit van het complex Amersberg, een kleinschalig appartementsgebouw dat is opgericht in 1989 met diverse bijzonderheden. Waaronder de autowas mogelijkheid in de parkeerkelder, een binnentuin en fraai aangelegde tuin rondom.

Het gebouw heeft een actieve Vereniging van Eigenaren welke zorgdraagt voor de goede staat van onderhoud van het gebouw. Een aantal diensten zijn ondergebracht bij het naastgelegen Berghotel, zoals beheer en onderhoud van het park en het ophalen van huisvuil. Als extra service kan gebruik worden gemaakt van de fitnessruimte in het Berghotel.

Met uw auto of fiets op pad? Binnen enkele minuten bent u vanaf de Anna Paulownalaan in de historische binnenstad, het centraal station en bij diverse snelwegen. De woningbouw in deze groene omgeving is gevarieerd, veelal traditioneel en ruim opgezet.

De indeling: zodra u het complex binnenstapt wordt u verrast door de overdekte binnentuin met veel licht inval door de hoge raampartijen. Rond deze binnentuin bevinden zich de woningtoegangen en de galerijen.

Indeling woonverdieping: entree, hal, toilet, ruime woonkamer voorzien van een sfeerhaard en toegang tot het zonnige terras. Open keuken in U- opstelling met diverse inbouwapparatuur en bijkeuken met cv-opstelling (Remeha Calenta 2014) en wasmachine aansluiting. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, wastafelmeubel en een 2e toilet. De slaapkamers zijn goed bemeten en de hoofdslaapkamer heeft een vaste kastenwand.

Kortom een mooi gelegen appartement op een perfecte locatie in het bosrijke Bergkwartier, waar u de rust thuis kunt vinden!

NB: Anna Paulowna, 1795-1865, grootvorstin van Rusland, dochter van de Russische tsaar Paul I. Huwde in 1816 de prins van Oranje, de latere koning Willem II en kreeg bij diens troonbestijging in 1840 de titel koningin. Moeder van o.m. koning Willem III.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl