Helft van dubbel herenhuis met een woonoppervlakte van 159 m², een inhoud van maar liefst 558 m³ en een perceel van 307 m². In de volksmond een zogenaamde Ringwoning waarbij klassieke elementen van oude grachtenpanden opnieuw vorm hebben gekregen. Kenmerkend voor deze woning is de vrije ligging rondom de woning, verzorgde tuin met diverse fruitbomen, parkeerplaats op eigen terrein met elektrisch toegangshek en zonnepanelen op het dak. Daarnaast ruime woonkamer, woonkeuken, gescheiden wasruimte, inpandige berging en 4 kamers. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree/hal, garderoberuimte, wasruimte, ruime hobby-/werkkamer van 21 m², toiletruimte, woonkeuken v.v. vloerverwarming, vaatwasser, oven, gascomfort, keukenboiler, koel-/vriescombinatie, doorloop naar ruime inpandige berging, schuifpui naar de tuin.

1e verdieping: 2e entree, overloop, L-vormige woonkamer met een oppervlakte van 36 m² (evt. uit te breiden tot 45 m²), v.v. eiken vloerdelen en veel lichtinval.

2e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (18, 13 en 7 m²), stookkast met Intergas HR combiketel, bouwjaar 2007), inpandige badkamer met ligbad, douchecabine, 2e toilet en wastafel.

Het geheel is goed onderhouden (2012 buitenschilderwerk uitgevoerd) en goed geïsoleerd.

De vrij gelegen en verzorgde tuin met veel zonbeleving maakt deze woning compleet.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl.

Algemeen:
– Laag energieverbruik , energielabel A
– Vrij gelegen perceel van 307m²
– Parkeerplaats op eigen terrein met elektrisch toegangshek
– Inhoud 558m³, woonoppervlak 159m²
– Goed onderhouden

NB: Amerika is één van de vijf continenten. Twee belangrijke thema’s in de filosofie rond de wijk Kattenbroek zijn: reizen en thuis zijn. De continenten staan voor verre bestemmingen. De naam Ring geeft uitdrukking aan het beschut en warm thuis zijn. De cirkel is het symbool voor de kosmos (hemel) en voor het cyclische (levensgang) van het bestaan. Samen met het kruis vormt de cirkel al sinds de oudheid het symbool voor de stad. Het kruis wordt gevormd door de Laan der Hoven en de Verborgen Zône.