Dit keurig verzorgde op de 4e verdieping gelegen appartement is ideaal voor de starter op de woningmarkt!

Het is zo te betrekken; alle wanden en vloeren zijn van een keurig niveau en is de keuken vervangen en uitgerust met alle nodige apparatuur en een bar waar je een avondje met je vrienden aan kunt doorbrengen. In de stad ben je met 10 fietsminuten, je boodschappen doe je om de hoek en even een luchtje scheppen kan in het aangrenzende waterwingebied. Nieuwsgierig? Kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: centrale en goed verzorgde hal met videofoon, lifttoegang en algemene fietsenberging. Indeling appartement: entree, hal met berg en meterkast, slaapkamer, badkamer met vaste wastafel, toilet en ligbad/douche combinatie, royale en goed indeelbare woonkamer met balkon (Z/W), open keuken (2007) met diverse inbouwapparatuur waaronder een koel/vries combinatie, oven, vaatwasser, 5 pits gascomfort en zelfsluitende laden.

In de onderbouw is een eigen berging met elektra aanwezig, en aan de achterzijde van het complex is een parkeerterrein met voldoende parkeermogelijkheden.

De servicekosten binnen deze gezonde en goed beheerde VvE bedragen € 192,- per maand, inclusief voorschot stookkosten en waterverbruik.

NB: Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl