LET OP, DEZE PRIJS BETREFT EEN KOOPPRIJS VANAF!
Wat een geweldige locatie! Op de grens van gemoedelijk Hoogland en stads Amersfoort mogen we je deze tot in de puntjes verzorgde en uitgebouwde 2/1 kapwoning aanbieden. Hier heb je vrij zicht over de weilanden maar wel met alle voorzieningen dicht in de buurt. Het woonhuis ligt op een ruime kavel van 780 m². De afgelopen jaren is de woning op de begane grond uitgebreid met een uitbouw en de verdieping vergroot met een opbouw, ook de keuken, badkamer, elektra, wanden, kozijnen met dubbel glas, vloeren en tuin zijn allen aangepakt en vernieuwd. Je kunt er echt zo in!

De dorpskern van Hoogland ligt op korte afstand. In Hoogland is er een ruim aanbod aan winkels. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Kraailandhof. In zowel Hoogland als in Schothorst zijn (basis) scholen aanwezig net als kinderdagopvang of naschoolse opvang. Met 10 fietsminuten ben je in het historische centrum van Amersfoort. Genoeg van alle drukte? Je kunt in Hoogland West heerlijk ontspannen op de fiets of hardlopen. Via de Bunschoterstraat ben je met de auto snel op de A1 richting de Randstad.

De indeling is als volgt: entree, voorportaal met toilet en trapopgang, toegang tot uitgebouwde en lichte woonkamer met grote achterpui waarin veel glas is gebruikt en opslaande deuren. De (woon)keuken met openslaande deuren bevindt zich aan de achterzijde van de woning en is uitgerust met alle apparatuur. Je kunt hier heerlijk met elkaar eten en natafelen aan het gezellige kookeiland! Via de keuken is de bijkeuken met wasmachine/droger aansluiting en cv ketel (Vaillant combi 2014) bereikbaar.

Verdieping 1: ruime overloop met separaat toilet, drie ruim bemeten slaapkamers met ieder een eigen indeling en afmeting, de hoofdslaapkamer is voorzien van een dakkapel en heeft uitzicht over de achtergelegen landerijen. Ook de badkamer is keurig verzorgt, goed bemeten en voorzien van een inloopdouche, dubbel wastafelmeubel en vloerverwarming. Een Vlizotrap geeft toegang tot de grote bergzolder op stahoogte, het plaatsen van een trap behoort zeker tot de mogelijkheden.

Verdieping 2: via de vlizotrap is de tweede verdieping te bereiken. Hier treft u een zeer royale bergzolder over de gehele breedte van de woning. Het is een ruimte met de mogelijkheid om een extra slaapkamer te creëren.
De woning ligt op een ruim perceel met oprit. Hier kun je heerlijk buiten zitten in alle rust en privacy! Het bijgebouw kan deels dienen als opslag maar zeker ook als hobby/werkruimte met super mooi uitzicht over de zeer verzorgde tuin en landerijen!

Deze woning mag zeker niet op je lijstje ontbreken als je "buiten" wil wonen maar wel nabij alle voorzieningen van zowel Hoogland als Amersfoort!

NB: Hamseweg; De Ham, vroeger een buurtschap in deze omgeving, die al in de zeventiende eeuw wordt genoemd. De weg komt in de bronnen voor vanaf het begin van de achttiende eeuw.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl