Op een fraaie locatie in het Bergkwartier bevindt zich deze charmante 2/1 kapwoning met een rijke geschiedenis. In 1922 ontworpen door de bekende architect Klijnstra, in de wijk bekend als het huis met de luiken. Gunstig gelegen op 2 minuten loopafstand van NS hoofdstation, nabij scholen en niet ver van centrum & uitvalswegen. Kenmerken zijn: woonoppervlakte 131 m², inhoud 515 m³, perceel 600 m², 4 slaapkamers, kelder, gesloten keuken, nieuwe badkamer, isolerende beglazing, nieuw pannendak, parkeren op eigen terrein………… teveel om allemaal te benoemen. Kom vooral bezichtigen en ervaar zelf de mogelijkheden!

Indeling: overdekte entree, ruime hal met trapopgang, toiletruimte en toegang tot de kelder. De woonkamer heeft een erker zowel aan de voorzijde als aan de hoekzijde, openhaard en openslaande deuren naar de tuin. Gesloten keuken met een keukenblok aan beide zijden en deels vernieuwde inbouwapparatuur.

1e verdieping: overloop, ruime slaapkamer aan de achterzijde met vaste kastruimte en toegang tot het balkon, slaapkamer met vaste kastruimte en 3e ruime slaapkamer aan de voorzijde met schuifwandkast. De licht uitgevoerde badkamer is in 2013 vernieuwd en voorzien van wastafel, 2e toilet en inloopdouche voorzien van plintgoot.

2e verdieping: ruime voorzolder met stookopstelling (Intergas HR combiketel, 2007), bergruimte en slaapkamer. Deze verdieping biedt mogelijkheden om een extra kamer te realiseren.
Het geheel is goed onderhouden en grotendeels v.v. isolerende beglazing. In de jaren ’90 is het pannendak vernieuwd.

De diepe achtertuin is voorzien van veel groen en biedt naast veel zon tevens de nodige privacy. De stenen berging is vanuit huis met een overkapping bereikbaar, daarnaast zijn er nog 2 houten schuren. Aan de voorzijde is een inrit gesitueerd voor het parkeren van 2 auto’s.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Anthonie Heinsius, 1641-1720, Nederlands staatsman, werd 1679 pensionaris van Delft; van 1689 tot zijn dood raadpensionaris van Holland. Als zodanig heeft hij een grote rol gespeeld in de Europese politiek. Zijn scherpe verstand, diplomatieke tact, werkkracht en onkreukbaarheid werden geroemd.