In de populaire Zeeheldenbuurt bevindt zich deze sfeervolle jaren ’30 tussenwoning met topgevel. Gelegen in een rustige en ruim opgezette straat op loopafstand van de binnenstad. De keuken is aan de achterzijde uitgebouwd waardoor een ruime L-vormige woonkamer is ontstaan. Verdere kenmerken zijn: lichte en verzorgde afwerking door gehele woning, dubbel glas, openhaard, 3 ruime slaapkamers, moderne badkamer op 1e verdieping en grote dakkapel op achterdakvlak. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling begane grond: entree, hal met toilet en toegang tot de kelder, tuingerichte woonkamer met moderne inbouw openhaard, eetgedeelte, vaste kastruimte, uitgebouwde keuken voorzien van verzorgd keukenblok en doorloop naar halletje met afgesloten wasruimte en buitendeur.

1e verdieping: overloop, 2 ruime slaapkamers (oorspronkelijk 3), vaste kastruimte, badkamer met douchecabine en vaste wastafel.

2e verdieping: royale open zolderkamer gerenoveerd in juni 2015 met dakkapel, vaste kastruimte en toegang tot royale bergruimte.

De tuin met aangebouwde stenen berging en achterom biedt volop zonplezier!

Aanvaarding: in overleg
‘KOOPPRIJS VANAF’: € 225.000,– k.k.

NB: Maarten Harpertsz. Tromp, 1598-1653, was luitenant-admiraal van Holland sinds 1637, versloeg in 1639 de Spaanse vloot. Veel onderscheidingen waren zijn deel, hij werd in de Franse en in de Engelse adelstand verheven.