Als wonen weer net zo bijzonder mag zijn als vroeger, dan zou je hier eens moeten kijken! De Jacob Marisstraat fungeert als toegangsweg voor dit unieke stukje Vermeerkwartier, een prachtige jaren dertig woonwijk. De Hobbemastraat rondom het plantsoen is bestempeld als "beschermd stadsgezicht" en neemt als zodanig een bijzondere plaats in. Het fraaie plantsoen doet je direct denken aan vervlogen tijden en de sfeer van weleer die tot leven komt op het moment dat je arriveert en naar de voordeur wandelt van de in de hoek gelegen woning. Waar vind je nog een plek met zoveel groen en ruimte midden in een jaren dertig woonwijk? Niet voor niets is deze straat een van de meeste gewilde van het Vermeerkwartier.

Het gevoel dat je door de omgeving krijgt wordt binnen alleen maar sterker. Geliefde elementen als paneeldeuren en erker zijn bewaard gebleven en ook bouwtechnisch is het huis keurig op orde. Voorzieningen als badkamer en keuken zijn daarbij up-to-date. De begane grond is fors uitgebouwd (het huis is 23 m diep!) dus werk aan huis, een atelier of bewoning met mantelzorg is juist hier mogelijk. In de uitbouw is rekening gehouden met de bouwstijl van het oorspronkelijke jaren dertig huis. De ligging, staat van onderhoud en de uitstraling vormen een unieke combinatie, die voor velen garant zal staan voor vele jaren woongenot en een heerlijk woonklimaat.

We laten het je graag een keer zien!

Bij de voordeur heb je nog geen kijk op het woonoppervlak, eenmaal binnen wacht je een verrassing. Via de entree, de hal met toiletruimte en toegang tot de kelderkast, kom je binnen in de royale en uitgebouwde woonkamer met maple houten visgraatvloer, openslaande tuindeuren en erker. De keuken is stijlvol uitgebouwd met een eigen erker, overeenkomend met die in de woonkamer, waarbij gebruik gemaakt is van bijpassende bakstenen. De keuken (Siematic) is voorzien van de nodige apparatuur waaronder een 5-pits gascomfort, koelkast, heteluchtoven en RVS werkblad (extra diep). In de achterliggende bijkeuken bevindt zich een aansluiting voor wasmachine/vaatwasser.

Loop je verder, dan kom je in de uitbouw, met een ruime lichte (slaap)kamer en een grote raampartij naar de tuin. Daarachter ligt een badkamer, met wastafel, douche en 2e toilet. Via een gang kom je in een royale hobbyruimte. In die ruimte hangt een eigen cv ketel voor de uitbouw (Nefit HR 2015) met een extra aansluiting voor een wasmachine. De uitbouw is ook buitenom bereikbaar, zowel via de achterzijde als via de voorzijde van het huis. De ligging van de woonruimte rondom de tuin geeft je het gevoel van een patiowoning. De doorkijkjes richting de diverse ruimtes zijn goed doordacht.

In de heerlijk grote tuin (nieuw aangelegd in 2013) is de hele dag een plek in de zon te vinden, buiten eten kan op het terras in het verlengde van de woonkamer, voor de kinderen is er aan de achterzijde ruimte zat om lekker te ravotten. In de houten berging kun je met gemak alle fietsen kwijt en deze is achterom bereikbaar. De auto kan aan de voorzijde van het huis worden geparkeerd en ook aan de achterzijde op het eigen pad richting Arnhemseweg, deels onder de carport.

Verdieping 1: overloop, drie sfeervolle slaapkamers (één slaapkamer met breed balkon boven de uitbouw) en keurig uitgevoerde badkamer met ligbad, douche, wastafel en 3e toilet.

Verdieping 2: overloop, voorzolder met dakraam, met bergruimte en opstelling cv ketel (Nefit HR 2015) en een slaapkamer met aan de voorzijde een dakkapel en aan de achterzijde een dakraam.
Nieuwsgierig geworden naar deze woning met de vele mogelijkheden? Ga vanaf de Arnhemseweg 1 keer linksaf en 1 keer rechtsaf en je bent op het mooiste stukje wonen van het Vermeerkwartier. Wonen op een plek en in een huis waar velen jaloers op zullen zijn.

NB: Meindert Lubbertszoon Hobbema (gedoopt Amsterdam, 31 oktober 1638 – Amsterdam, 7 december 1709) was een Nederlandse kunstschilder van landschappen.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!