Dit aantrekkelijk herenhuis heeft maar liefst een woonoppervlakte van 155 m² en een inhoud van meer dan 500 m³. In de volksmond een zogenaamde Ringwoning waarbij klassieke elementen van oude grachtenpanden opnieuw vorm hebben gekregen. In 2013 is de badkamer en het toilet vernieuwd, in 2009 is een nieuwe Tulp keuken inclusief inbouwapparatuur geplaatst en in 2015 is het buitenschilderwerk volledig uitgevoerd. In 2012 zijn er zonnepanelen op het dak geplaatst wat ervoor zorgt dat het elektraverbruik zeer laag is. Tezamen met de goede isolerende voorzieningen resulteert dit in een energielabel A. Het geheel is zeer verzorgd, je kan er zo in! Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree/hal, toiletruimte, inpandige bergruimte, ruime werkkamer van 10 m², woonkeuken van 22 m² v.v. Tulp keukenblok met vrieskast, ruime koelkast, stenen werkblad, vaatwasser, wasemkap, heteluchtoven, stoomoven en 5-pits gascomfort. Middels fraaie openslaande deuren kom je in de verzorgde tuin met achterom.

1e verdieping: middels de spiltrap vanuit de woonkeuken wordt de royale woonkamer bereikt met een oppervlakte van 40 m², v.v. eiken vloerdelen, vaste kastruimte en veel lichtinval. Doorloop naar de hal met 2e buiten entree.

2e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (19, 12 en 7 m²), balkon, stookkast met Daalderop HR combiketel (bouwjaar 2009), badkamer met ruime inloopdouche, 2e toilet en wastafelmeubel.

Algemeen:
– Laag energieverbruik , energielabel A
– Inhoud 504 m³
– Woonoppervlak 155 m²
– Nieuwe badkamer en toilet (2013)
– Tulp keuken 2009
– Schilderwerk 2015
– Ruime parkeergelegenheid voor de deur

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Amerika is één van de vijf continenten. Twee belangrijke thema’s in de filosofie rond de wijk Kattenbroek zijn: reizen en thuis zijn. De continenten staan voor verre bestemmingen. De naam Ring geeft uitdrukking aan het beschut en warm thuis zijn. De cirkel is het symbool voor de kosmos (hemel) en voor het cyclische (levensgang) van het bestaan. Samen met het kruis vormt de cirkel al sinds de oudheid het symbool voor de stad. Het kruis wordt gevormd door de Laan der Hoven en de Verborgen Zône.