Wat een super leuke stek! Zoek je een niet alledaagse 3- kamer hoekappartement op de bovenste verdieping op de rand van Zielhorst en Kattenbroek, kom dan zeker kijken! Het appartement biedt je een speelse indeling, veel lichtinval, privacy en een zonnig, vrij gelegen balkon. Kortom, echt iets voor jou!

Het appartement ligt op de bovenste verdieping binnen een kleinschalig en modern vormgegeven appartementencomplex welke in 1994 is gebouwd. Op de begane grond bevind zich een eigen berging en er is voldoende parkeergelegenheid direct om het complex.

Zielhorst is een heerlijke wijk om te wonen: rustig, ruim opgezet met veel groen en toch alle voorzieningen dichtbij. Zo bevinden winkelcentrum Emiclaer en park Schothorst zich op loopafstand en zijn (sport-) voorzieningen dichtbij. Tevens gunstige ligging ten opzichte van NS station en uitvalswegen naar de diverse snelwegen.

De indeling is als volgt: afgesloten entree, eigen berging, trappenhuis, brievenbussen en bellenpaneel. Op de 3e verdieping loop je via de gallerij richting het hoekappartement: entree/hal en toilet. Lichte, ruime woonkamer voorzien van nette eiken laminaatvloer en toegang tot het zonnige balkon. Open keuken met losse apparatuur. De twee slaapkamers zijn vanuit de hal bereikbaar waarvan één met vaste kast waar zich de cv-opstelling (Bosch HR combi 2006). bevindt. De keurige badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en wasmachineaansluiting.

Er is een actieve Vereniging van Eigenaren met een gezonde financiele basis. De maandelijkse servicekosten bedragen momenteel €120,-. per maand.

Kom kijken, we laten het je graag zien!

NB: Een marimba is een aan de xylofoon verwant muziekinstrument uit de familie der idiofonen. Marimba’s hebben net als de xylofoon houten staven/toetsen. Marimba’s worden zowel in volksmuziek als in klassieke muziek gebruikt.