Laat u verrassen door dit ruime familiehuis op een zeer geliefde en populaire plek in Amersfoort- Zuid! Charmant, stijlvol en zeer goed onderhouden helft van dubbele villa van 866m3, met topgevel, zonnige tuin en een vrijstaande garage binnen het Bergkwartier nabij scholen, winkels en uitvalswegen. De woning is in 1936 gebouwd op een perceel van 480m2 en in 2010 tot in de puntjes verbouwd. Zo zijn alle voorzieningen (keuken, badkamers, toiletten) maar ook alle elektra, wanden, vloeren, kozijnen met dubbel glas, c.v. installatie vernieuwd. In 2011 is het schilderwerk buitenom nog geheel uitgevoerd en is de tuin grotendeels opnieuw aangelegd. Kom vooral kijken, we laten het u graag zien!

De laan valt op door de rust en de stijlvolle bebouwing. Er wordt hier nog ouderwets door kinderen op straat gespeeld. Her rumoer van de stad en stationsomgeving lijkt ver weg, maar blijkt prettig dichtbij. Het station bevindt zich op loopafstand, de stad is maar een klein beetje verder en bereik je met zo’n 10 fietsminuten.

De royale entree met granito vloer en fraaie originele wandtegels leidt via een gang met toilet naar de uitgebouwde woonkamer met openslaande tuindeuren, visgraat parketvloer en een mooie ruime zijkamer welke gebruikt zou kunnen worden als eetkamer maar ook als een aparte speelkamer voor de kinderen. De keuken is uitgerust met alle nodige en hoogwaardige inbouwapparatuur en een granieten werkblad, aansluitend is er een bijkeuken voorhanden. Vanuit de woonkamer maar ook vanuit de bijkeuken is de tuin bereikbaar.

Op de verdieping is een ruim bemeten overloop, een separaat toilet en zijn er in totaal 4 grote slaapkamers aanwezig, waarvan één met balkon. De stijlvolle badkamer is vanuit de overloop maar ook vanuit de Masterbedroom bereikbaar en is uitgerust met een douche, dubbele wastafel, toilet en ligbad.

De geïsoleerde zolderverdieping is enorm, met twee slaapkamers (3 mogelijk), de cv ketel (plus zonneboiler) opstelling en de 2e badkamer met douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting. De voorzolder biedt goed de ruimte voor een werkplek en geeft toegang tot de bergvliering.

De tuin is rondom afgezet met hagen en een bijpassende bestrating, bossages en een terras waar je heerlijk in de rust en in privacy kunt toeven.

Kortom, een woning waar u altijd al van heeft gedroomd en welke nu de uwe zou kunnen worden… kijken mag!

NB: Hendrik Goeman Borgesius, 1847-1917, Nederlands staatsman. Studeerde rechten te Groningen, was leraar in staathuishoudkunde en staatsinrichting te Sneek en hoofdredacteur van Het Vaderland. Werd in 1877 gekozen tot lid van de Tweede Kamer; 1897-1901 minister van Binnenlandse Zaken en van 1913 tot zijn dood voorzitter van de Tweede Kamer. Hij behoorde tot de vooruitstrevende liberalen en was lang voorzitter van de Liberale Unie.
Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl