LET OP: DE GESTELDE PRIJS IS EEN KOOPPRIJS VANAF!
Ben je op zoek naar een nette en ruime woning, dan ben je hier aan het juiste adres. Gelegen in een prettige en kindvriendelijke woonomgeving, nabij scholen en winkels. De woning beschikt over 4 ruime slaapkamers waarvan 1 op de begane grond en 3 op de tweede verdieping. De woning kijkt zowel aan de voorzijde als aan de achterzijde vrij weg en heeft voldoende parkeergelegenheid voor de deur. Het balkon aan de achterzijde alsmede de achtertuin zijn gelegen op het zuidwesten waardoor op een mooie dag optimaal van de zon genoten kan worden. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich de entree en de toegang tot de garage. Entree met meterkast, trapopgang en toegang naar de garage en de achterkamer. De kamer geeft middels openslaande deuren toegang tot de tuin en kan voor meerdere doeleinden gebruikt worden.

1e verdieping
Overloop, toilet (2015), trapopgang en toegang tot de woonkamer. Woonkamer is tuingericht, voorzien van eiken parket en strak-gestuukte muren en heeft toegang tot het balkon. De gesloten keuken is voorzien van een nieuw keukenblok met oven, gascomfort, vaatwasser en afzuigkap (2015). Ook hier toegang tot balkon, aan voorzijde, met uitzicht over tegenover liggend speelveld.

2e verdieping
Overloop, 3 in grootte variërende slaapkamers, waarvan 2 aan de achterzijde en 1 slaapkamer aan de voorzijde, nieuwe badkamer (2015) voorzien van wastafel, 2e toilet, ligbad en aansluiting voor wasmachine.

Bijzonderheden
– Woning geheel ingemeten volgens NEN2580;
– Bekijk de virtuele tour op Funda;
– Keuken vernieuwd in 2015;
– Badkamer en toilet vernieuwd in 2015;
– Gehele woning voorzien van eiken parket;
– Gebruiksoppervlak 126 m²;
– Inhoud 447 m³;
– Nabij winkels, scholen en OV.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Ereprijs is een groot geslacht van planten. In Nederland zijn er 23 wilde soorten bekend. Daarnaast zijn er ook nog een aantal soorten in cultuur. Er zijn overblijvende soorten maar er zijn ook soorten die eenjarig zijn. Wereldwijd zijn meer dan 500 soorten bekend.