Dit heel prettige 3- kamer hoekappartement met eigen berging, op een bijzondere locatie aan de rand van het centrum van Amersfoort, vlakbij het nieuwe Eemplein is zo te betrekken! Een heerlijke plek om te wonen bij de Eem waar nieuw, nostalgie en de creativiteit van de stad samengaan. Wil je de voordelen van de stad maar niet de drukte ervaren dan mag deze niet op je lijstje ontbreken.

Het appartement, op de begane grond van een strak ogend gebouw met atrium, heeft een riante woonkamer. Rondom het gebouw is voldoende vrije parkeergelegenheid. De levendige binnenstad en diverse voorzieningen liggen op enkele minuten loopafstand en ook het NS-station ligt op 5 minuten fietsafstand.

De indeling is als volgt: de entree tot het gebouw is mogelijk met sleutel dan wel via de deurbel waarbij de deur via de videofoon installatie kan worden geopend.

Entree appartement met toegang naar beide slaapkamers, de badkamer, berg/stookkast met wasmachineaansluiting, het toilet en de ruime en lichte woonkamer. De keurige badkamer is voorzien van een ligbad en wastafelmeubel. Aan de voorzijde van het appartement is de ruime woonkamer. Daarnaast beschikt de woonkamer over een open keuken in hoekopstelling (2014) met inbouwapparatuur (vaatwasser, oven, koelkast, een 4-pits inductie kookplaat en een afzuigkap). Vanuit de woonkamer stap je zo het overdekte terras op. Het appartement ligt 1,5 mtr boven het maaiveld dus je zit toch lekker prive. Het appartement beschikt over een berging in de onderbouw.

De servicekosten binnen deze actieve VvE met een zeer gezonde financiële basis bedragen € 115,- per maand.
Geïnteresseerd in dit mooie appartement op een top locatie, waar je zo in kunt? Wij laten het je graag zien!

NB: Een beschermheilige, ook wel patroonheilige, schutspatroon of kortweg patroon, patrones of patrocinium genoemd, is in de rooms-katholieke Kerk een heilige of een engel die wordt beschouwd en vereerd als beschermer van een stad, land, kerk, gilde, beroepsgroep of individu. De beschermheilige kan in geval van ziekte of andere noden worden aangeroepen.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vindt u op funda.nl.