Deze GESCHAKELDE BUNGALOW beschikt over een ruime woonkamer, nieuwe badkamer, nieuw toilet, een uitgebouwde en volledig nieuwe keuken en 3 kamers. De totale woonruimte is ruim 120 m² met een inhoud van maar liefst 446 m³. Opvallend is de vele lichtinval waardoor het gevoel van ruimte wordt versterkt. De woning is energiezuinig (energielabel A), mede door de zonneboiler en de zonnepanelen. Gelegen op een royaal perceel van 310 m² in de groene en aangename wijk ‘Rustenburg’. Op korte afstand bevinden zich winkels, openbaar vervoer, scholen, sportfaciliteiten, en op enkele minuten afstand de oude binnenstad van Amersfoort. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, hal met meterkast en toegang tot de diverse vertrekken. Royale woonkamer met eethoek en doorgang naar extra hobbyruimte/werkkamer. De in 2010 uitgebouwde & vernieuwde open keuken is geplaatst in hoekopstelling, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur en veel bergruimte. Vanuit de keuken is middels een schuifpui de binnenplaats bereikbaar. Tevens toegang tot de geheel vernieuwde bijkeuken met was-/drogeraansluiting en buitendeur.

De hal geeft toegang tot de 2 ruime slaapkamers, respectievelijk 12 en 15 m², waarvan de grootste kamer voorzien is van een kastenwand. De toiletruimte (2010) is voorzien van een vrijhangend closet en een fonteintje. De badkamer (2010) met lichtkoepel beschikt over een douchecabine en een vaste wastafel.

Het geheel is uitstekend onderhouden en geïsoleerd. Zo is er isolerende beglazing (deels HR ++) geplaatst, is het dak geïsoleerd en is de spouwmuur nageïsoleerd en de gevels opnieuw gevoegd en gereinigd. De zonneboiler en zonnepanelen zorgen mede voor een laag energieverbruik.

De zonnige en fraai aangelegde tuin met veel bergruimte maakt deze woning zeer compleet!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl