Dit moderne 3-kamer appartement uit 2000 heeft een gebruiksoppervlakte van 92 m², een ruim terras van 17 m² en een eigen vaste parkeerplaats. Gelegen op een hoek op de 2e verdieping van een kleinschalig gebouw met lift. De berging met daglicht en een oppervlakte van 7 m² bevindt zich op de begane grond. Vanuit een aantal kamers is er een mooi uitzicht op een groen speelveld met bomen en de ‘Onze-Lieve-Vrouwetoren’ welke sinds 2014 ’s avonds prachtig verlicht is.

In de directe nabijheid bevinden zich het recent uitgebreide Park Randenbroek en het vernieuwde winkelcentrum aan het Euterpeplein. Het stadscentrum is eveneens te voet prima bereikbaar.

Indeling: L-vormige entree/hal met toegang tot alle vertrekken. Royale zonnige woonkamer met een fraai terras op het zuiden en grote ramen die vrij uitzicht bieden over de Van der Glashof. De half open hoekkeuken is praktisch ingedeeld en voorzien van een 4-pits gascomfort, wasemkap, oven en koelkast met vriesvak.

De 2 slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 14 en ruim 15 m², waarvan de grootste is voorzien van een frans balkon. De badkamer is verzorgd en beschikt over een douchehoek en een wastafel.

Het toilet bevindt zich in een separate ruimte. Tevens is er een inpandige berging aanwezig met opstelling CV-HR combiketel, mechanische ventilatie en wasmachine aansluiting.

Algemeen: de maandelijkse VvE bijdrage is vastgesteld op € 171,– waarin o.a. de brand-, glas- en opstalverzekering, schoonmaak en reserveringen zijn opgenomen. Het appartement is zowel geschikt voor doorstromers als voor senioren.

Een mooi gelegen appartement dat snel te betrekken is, op loopafstand van diverse voorzieningen. Bovendien bevinden zich haltes van meerdere buslijnen aan de Heiligenbergerweg op 200 meter van de woning.

NB: Jan Roelof van der Glas, 1879-1972, Nederlands componist. Werd in 1923 kapelmeester van het Stafmuziekkorps van het vijfde Regiment Infanterie in Amersfoort. Componeerde vele muziekstukken voor harmonie, fanfare, koren en opera. Zijn muziek geniet nationale en internationale bekendheid.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl