Deze uitgebouwde woning betreft één van de grootste in zijn soort. Wat te denken van een totale gebruiksoppervlak van 168 m² en een inhoud van 624 m³ (meetcertificaat aanwezig). Geschakelde gebouwd in 2000 binnen de jonge wijk Nieuwland met inpandige garage en een parkeerplaats voor twee auto’s op eigen terrein. Het Waterkwartier waar deze woning onderdeel van uitmaakt kenmerkt zich door de kubistische bouwstijlen en de waterpartijen.

Uniek aan deze woning is de volledig traditionele bouwstijl met woningscheidende spouwmuren en hardhouten kozijnen. Voorzieningen zoals winkels en scholen zijn in de nabijheid van de woning te vinden. Nieuwsgierig? Kijken mag!

Begane grond: entree, royale hal, garderobehoek, toiletruimte met fonteintje, ruime L-vormige woonkamer met openslaande deuren naar de tuin. De open & goed afgewerkte keuken is aan de voorzijde gesitueerd en beschikt over inbouwapparatuur waaronder nieuwe vaatwasser, magnetron, oven, koelkast, afzuigkap en gascomfort.

1e Verdieping: overloop, 4 slaapkamers, ruime neutrale badkamer met ligbad, douchehoek, 2e toilet en vaste wastafel.

2e Verdieping: ruime voorzolder met was-/stookruimte, veel bergruimte en 2 slaapkamers. Vanuit één slaapkamer is er een mogelijkheid om een extra vide te maken.

De achtertuin heeft een vrije ligging en beschikt over een grote vlonder aan het water. De tuin is gesitueerd op het zuidoosten en is voorzien van goede bestrating.

Op zoek naar een goed afgewerkte woning voor een groot gezin? Dan ben je hier aan het juiste adres.

NB: De bies is een over de gehele wereld voorkomende plant uit de Cypergrassenfamilie. Er zijn 200 soorten. In Nederland vindt men in het wild een tiental soorten. Een aantal daarvan is zeldzaam; zeer algemeen is de matten- of stoelenbies.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl