"The place to live" voor iedereen die zich jong voelt en houdt van stijl en sfeer! Op een echte top locatie tegenover het Eemplein bevindt zich Fourty5High (2014) deze 45 meter hoge woontoren staat direct nabij het gezellige stadscentrum van Amersfoort. Supermarkten, winkels, restaurants en de bioscoop zijn op loopafstand bereikbaar. Dit tip top verzorgde 2-kamer appartement bevindt zich op de tiende
verdieping met een prachtig uitzicht over de stad. Je kunt er zo in! Het appartement is heerlijk licht mede door de grote raampartijen, beschikt over vloerverwarming/koeling en een strakke pvc-vloer met eikenprint. Kom kijken, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: centrale hal met videofoon, trapportaal, liften, toegang naar algemene fietsenberging en parkeerkelder.

Verdieping 10(!): afgesloten portiek met toegang voor 4 appartementen. De indeling van het appartement is super handig en praktisch: entree/hal, bergkast met opstelling wasmachine/droger en c.v.-ketel, meterkast, keurige badkamer met douchecabine, wastafelmeubel, spiegelkast en toilet, grote slaapkamer met toegang tot het balkon. De heerlijk lichte woonkamer -met open keuken welke is uitgerust met alle denkbare inbouwapparatuur- geeft je tevens toegang tot het balkon waar je in de avonduren heerlijk van het uitzicht en de zon kunt genieten. Hier is altijd wat te beleven en te zien!
Het appartement beschikt over een parkeerplaats in de parkeerkelder op niveau -1 . Op de begane grond bevindt zich de algemene fietsenberging met 2 vaste plekken. Tevens is er te midden van het complex een sfeervolle binnenplaats waar je als bewoner heerlijk kunt genieten van het buitenleven.

Bijzonderheden:
• 2-kamerappartement
• Ligging 10de verdieping
• V.v. pvc vloer met eiken print
• Grote raampartijen v.v. draaikiep ramen
• Parkeerplaats in de parkeerkelder
• Fietsenberging met twee eigen plekken
• Gezellige en zonnige binnentuin
• Binnenstad, supermarkten, winkels, restaurants, station en bioscoop op loopafstand

Sta je midden in het leven en wil je comfortabel wonen met alle voorzieningen binnen handbereik, kom dan zeker kijken!

NB: Pieter Cornelis (Piet) Mondriaan, 1872-1944, Nederlands schilder, geboren in Amersfoort; een van de grote pioniers van de abstracte schilderkunst. De laan heette aanvankelijk Pieter Mondriaanlaan, later werd gekozen voor het gebruik van zijn roepnaam.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!
Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl