Let op, de gestelde prijs is een koopprijs vanaf.
Dit complex staat rondom in het groen door de bomen en brede groenstroken. Het ligt in de directe nabijheid van winkelcentrum Euterpeplein, de binnenstad, park Randenbroek XL en diverse uitvalswegen. Het appartement is gelegen op de 1e verdieping en was oorspronkelijk ingedeeld met 4 kamers. De totale woonoppervlakte is 81 m2. Doordat één kamer bij de woonkamer is betrokken levert dat een royale ruimte op met aan twee zijden raampartijen. De keuken is doorgebroken wat een ruim gevoel geeft. De woning is gemoderniseerd en in 2011 voorzien van een kunststof pui bij de slaapkamers, tevens beschikt de woning over een vernieuwde badkamer en toiletruimte. Alles is keurig op orde en eventueel direct te betrekken. Laat de verhuiswagen maar voorrijden, je kan er zo in!

Indeling: entree, hal, ruime en lichte woonkamer met ‘vrij’ zicht op de brede groenstrook, 2 goed bemeten slaapkamers, balkon op het zuiden, gesloten keuken voorzien van in hoek opgesteld verzorgd keukenblok met voldoende ruimte voor onder andere opstelling wasmachine en droger; toiletruimte, nette badkamer met douchecabine en wastafel.

Het complex is goed onderhouden. In de onderbouw is er een eigen berging.

De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE met een gezonde financiële basis bedragen
€ 94,- per maand. Het voorschot voor de stookkosten bedraagt € 50,– per maand.

Aanvaarding: op korte termijn mogelijk
Koopprijs vanaf: € 150.000,– k.k.

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: De wijk Randenbroek is genoemd naar het in oorsprong middeleeuwse huis van die naam, dat lag aan de rand van een moerassig gebied (broek), op één van de zandhoogten aan de voet van de Utrechtse Heuvelrug. Landgoed Randenbroek Al in 1249 wordt een Everard van Randenbroek genoemd. Tussen 1605 en 1660 woonden de familie Van Campen hier.