Op een super aantrekkelijke locatie binnen project Park Weelde op loopafstand van de binnenstad en het aangrenzende park gelegen ruime hoekwoning met zij-erker, dakkapel en zonnige achtertuin op het zuidwesten voorzien van houten berging. De woning is goed onderhouden, in neutrale en lichte kleurstelling afgewerkt en voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur.

De royale hoekwoning heeft een bijzondere uitstraling en maakt deel uit van een nieuwbouwproject Parkweelde, welke in 2007 is gerealiseerd. De woning verkeert in een goede staat en de isolatie van dak, muren en vloeren, alsmede beglazing is optimaal. Verder is er een hele gunstige ligging ten opzichte van het Station (zowel Centraal als Schothorst) scholen winkels en uitvalswegen naar de diverse snelwegen.

De indeling is als volgt: bij binnenkomst hal/entree met toegang naar de toilet. Lichte woonkamer met zij-erker en schuifpui met toegang naar de zonnige achtertuin. Moderne complete keuken in hoekopstelling met inbouwapparatuur, te weten koelkast, oven, magnetron, vaatwasmachine, kookplaat en afzuigkap.

Eerste verdieping: overloop met toegang naar drie slaapkamers van ca. 13, 10 en 8 m2 en een badkamer met douche, wastafelmeubel en toilet.

Tweede verdieping: via vaste trap bereikbare zolderverdieping met vierde slaapkamer met dakkapel, diverse bergruimte, CV-opstelling en wasmachine-aansluiting.

Kom kijken, wij laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek! Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Peter Plancius, eigenlijk Platevoet, 1552-1622, Zuid-Nederlands calvinistisch predikant en cartograaf; zijn wereldkaarten van 1592 en 1594 maakten hem beroemd. Bevorderde de tochten naar Indië en was een van de oprichters van de West-Indische Compagnie.