Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf! Wonen in de immer populaire "rivierenbuurt" is al leuk maar op Grebbestraat 22 komt er veel samen: deze woning is op veel punten de afgelopen jaren voor je gemoderniseerd maar ook bouwkundig is het keurig op orde. Daarnaast is deze woning ook nog eens vergroot met een opbouw (2008) met twee dakkapellen en een uitgebouwde keuken!

Sfeerbepalende elementen als paneeldeuren, erker en openslaande tuindeuren zijn bewaard gebleven. De woning ligt op fiets en loopafstand van winkels, onze binnenstad, station NS, scholen, speelvelden, sportvelden en bosgebied Birkhoven.

De indeling is als volgt: entree, hal met trapopgang, meterkast, L-vormige woonkamer met erker, trapkast, en openslaande tuindeuren. De aangebouwde keuken is voorzien van diverse apparatuur en wasmachineaansluiting.

De tuin met achterom is bestraat met klinkers, je zit hier lekker privé en in de zon! Achterin is de stenen berging gesitueerd.

Verdieping 1: overloop, 2 slaapkamers met vaste kast en badkamer met ligbad/douche combinatie en wastafel.

Verdieping 2: ruime en geheel vernieuwde en vergrote zolderverdieping met twee slaapkamers , bergruimte en aan de voor en achterzijde een dakkapel en de stookopstelling.

Zoek je een ruime, uitgebouwde woning met opbouw in de populaire Rivierenbuurt? Dan mag deze woning niet op je lijstje ontbreken, kom kijken we laten het je graag zien!

NB: De Grebbe werd in Bergen op Zoom gegraven in de dertiende eeuw, als afwateringskanaal. In de veertiende eeuw kwam daar de functie van turfvaart bij: ten noorden van de stad was men begonnen met het winnen van turf, die natuurlijk moest worden afgevoerd. Hiertoe werd de Grebbe verbreed en verdiept. Bierbrouwerijen, lakenweverijen, lakenververijen en blekerijen gebruikten het water, totdat in de zestiende eeuw de vervuiling te groot was geworden.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl