Wat een leuke en eigentijdse hoekwoning zeg! Natuurlijk, je komt ze wel vaker tegen maar hier klopt het allemaal… wanden, vloeren, keuken, badkamer, een eigen parkeerplaats (op het afgesloten binnenterrein) en natuurlijk de ligging binnen "Parkweelde" op loopafstand van het stadcentrum en het aangrenzende park.

Optimaal wooncomfort is hier het absolute sleutelwoord. De woning heeft een gunstige ligging ten opzichte van het Station (zowel Centraal als Schothorst) scholen, winkels en uitvalswegen naar de diverse snelwegen. Wil je graag modern en binnenstedelijk willen wonen? Hier kan het. Maak een afspraak, we laten het je graag zien!

De indeling is als volgt: bij binnenkomst hal/entree met toegang naar het toilet. Lichte uitgebouwde woonkamer met glazen schuifpui en zij erkers, modern uitgevoerde keuken welke is voorzien van diverse inbouwapparatuur waaronder een 5- pits gascomfort, koelkast, vaatwasser, RVS afzuigkap, magnetron/oven. De gehele begane grond is belegd met een massief hardhouten parketvloer en nagenoeg alle wanden in de woning zijn gestuukt. Middels de glazen schuifpui is de keurig verzorgde en zonnige tuin met twee bergingen, achterom en parkeerplaats bereikbaar.

Verdieping 1: overloop, een drietal ruime slaapkamers en een moderne en volledig betegelde badkamer met douche, wastafelmeubel en aansluiting voor 2e toilet.

Verdieping 2: grote open zolder met bergruimte, wasmachine/droger aansluiting en stookopstelling (Intergas HR combi). Eventueel zijn hier twee kamers te creëren, zeker wanneer je besluit een of zelfs twee dakkapellen te plaatsen.

Kom vooral kijken, dit zal je verrassen en misschien zelfs direct bevallen…

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Jan Cornelisz (de) Rijp, 1570-1613, Nederlands zeevaarder en ontdekkingsreiziger; nam deel aan twee expedities om de noordoostelijke doorvaart te vinden en ontdekte zo Spitsbergen. Voer onder de wetenschappelijke leiding van Willem Barentsz. In 1597 op weg naar Lapland, ontmoette bij Kola toevallig de overlevenden van het verblijf op Nova Zembla en bracht hen thuis.