Let op, de gestelde prijs is een koopprijs vanaf.
Een andere dimensie van wonen! Alle gemakken van een appartement gecombineerd met de voordelen van een woonhuis. Ruime living, complete keuken, balkon, slaapkamer van 20 m² en 10 m², nieuwe badkamer met o.a. regendouche & waterval, vliering, houten vrijstaande berging en zonnige daktuin! Dit verzorgde appartement maakt deel uit van een uniek boven het winkelcentrum De Hamershof gelegen complex met eigen terrassen en looproutes. Je woont hier rustig en toch zijn alle openbare voorzieningen zoals, winkels, horeca, bibliotheek en sportaccommodatie binnen handbereik. Tevens ook dichtbij busverbindingen en uitvalswegen.
Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree, hal, vernieuwd toilet, trapkast, ruime living van waaruit toegang tot het gezellige balkon met afsluitbare bergruimte, open keuken voorzien van nieuwe koelkast (2015), vaatwasser, combi-oven met magnetronfunctie, gascomfort, 1 ½ wasbak, afzuigkap en veel bergruimte middels grote lades.

1e verdieping: overloop, grote slaapkamer van 20 m² met dakraam (v.v. hor en zonwering) en vaste kastruimte, 2e slaapkamer van 10 m² met vaste kastruimte, fraaie volledig betegelde badkamer met regendouche en waterval, toilet en wastafelmeubel.

2e verdieping: vlizotrap naar ruime vliering met dakraam en stookopstelling van Remeha (2009).

De vve wil bij de volgende grote onderhoudsbeurt de isolatie vernieuwen en de woningen onderhoudsarm maken en daarbij de kleurstelling wijzigen. Het onderhoud wordt gefinancierd met de servicekosten. Zie voor meer impressies onder: http://www.bewonershamershof.nl/index.php/bewoners/28-hart-van-leusden.

Bijzonderheden:
• Begane grond v.v. lamel parket
• Badkamer in 2011 geheel vernieuwd
• Schilderwerk in huis van 2014
• Dubbel glas
• Separate berging
• Winkel- en parkeervoorzieningen staan direct tot je beschikking

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 160.000,– k.k.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl