Let op, de gestelde prijs betreft een koopprijs vanaf. Dit goed bemeten 4- kamer appartement op de 3e verdieping ligt op een aantrekkelijke locatie direct nabij natuurgebied De Schammer, het Valleikanaal, winkelcentrum Euterpeplein en diverse uitvalswegen. De componistenbuurt is een rustige wijk deel uitmakend van Randenbroek. Het centrum is met 10 fietsminuten bereikbaar en het centraal station op zo’n 15 minuten. Voor het complex kan de auto vrij geparkeerd worden. Zoek je een keurig verzorgd en heerlijk ruim appartement? Kom kijken, we laten het je graag zien!

Het appartement biedt naast de grote woonkamer (ca. 30 m²), een zij-kamer ( ca. 14m²), veelal als eet- of werkkamer in gebruik, een royale hal, 2 slaapkamers (ca. 9 en 12 m²), nette keuken met losse apparatuur, badkamer met ligbad/douche combinatie, wastafel en wasmachineaansluiting, separaat toilet. Je kunt in alle rust heerlijk toeven op het grote balkon grenzend aan de zijkamer, een kleiner balkon vind je bij de keuken. In de onderbouw is er een inpandige berging met elektra voorhanden.

Het complex heeft een prettige, verzorgde aanblik en is goed onderhouden. De actieve VvE heeft een gezonde financiële basis, de maandelijkse servicekosten bedragen €155,00 per maand.

Kenmerken:
– 4-kamerappartement van ca. 100 m²;
– 3e verdieping, bereikbaar met lift en trap;
– Zonnig balkon van 9 m²;
– Voorzien van isolerende beglazing;
– Recentelijk is het geheel geschilderd voor je!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Verdi werd geboren in 1813 in Le Roncole in het hertogdom Parma, toentertijd bezet door Napoleon. Zijn vader was herbergier en zijn moeder zijdespinster. Op tienjarige leeftijd kreeg Verdi een officiële aanstelling als organist van de kerk. Tussen zijn 13e en 18e jaar schreef Verdi honderden marsen en symfonieën voor kerken en zes concerten met pianovariaties.