sfeer, wooncomfort, een prachtige parkachtige tuin rondom het huis, een apart bijgebouw (geïsoleerde garage) en dit aan een rustige en brede laan nabij diverse voorzieningen waarbij ook de binnenstad met 5 fietsminuten bereikbaar is! Dat zijn wel de kernwoorden van deze royale twee onder een kap woning oorspronkelijk gebouwd in 1924 op een perceel van maar liefst 555m2. Het huis is, met het buurhuis destijds zeer degelijk gebouwd en in 2000 volledig gerenoveerd en altijd tot in de puntjes onderhouden. Zo is er een dakrenovatie uitgevoerd (pannen, panlatten en folie), het schilderwerk buitenom gedaan (2015), volledig voorzien van dubbel glas, de begane grond voorzien van een betonnen vloer (v.v. vloerverwarming), goten en zinkwerk gedaan, keuken badkamer vernieuwd, een centraal stofzuig systeem aangelegd… eigenlijk te veel om op te noemen! Kom vooral kijken, dit zal je verrassen en misschien zelfs direct bevallen…

De woning is volledig up to date, je woont nabij de binnenstad en uitvalswegen in een heel leuke en actieve straat, aantrekkelijker wordt het toch niet?

De indeling is als volgt: entree, hal met toilet (vergroot), goed bemeten en lichte woonkamer met erker, open haard met marmeren schouw en openslaande tuindeuren, half open keuken welke is voorzien van alle nodige apparatuur, waaronder een combi oven, vaatwasser, koelkast, close in boiler en marmeren werkblad en deur naar overdekt gedeelte tussen huis en de garage. Hier kun je met wat minder weer al wel lekker buiten zitten. Het bijgebouw is volledig geïsoleerd en doet nu dienst als garage maar kan zeker ook als hobbyruimte worden gebruikt. Hier bevindt zich ook de stookopstelling (Bosch HR combi 2005) en de wasmachine/droger aansluiting.

De tuin is zeer sfeervol aangelegd met borders, gazon, zitjes, bestraat met oude waaltjes, en doet parkachtig aan en is uitgerust met een sproei installatie. Je kunt hier heerlijk in alle privacy vertoeven in de zon of schaduw! Aan de zijkant van de woning kun je op de (elektronisch) afsluitbare oprit naar de garage twee auto’s parkeren. De garage zelf is uitgerust met een elektrische kanteldeur.

Verdieping 1: overloop, drie slaapkamers en de hoofdslaapkamer geeft toegang tot het dakterras. De badkamer is klassiek betegeld en voorzien van vloerverwarming, een ligbad, douche, wastafel en vrijhangend toilet.

Verdieping 2: grote open zolderverdieping met werk/hobbyhoek en bergruimte. Het creëren van twee slaapkamers is hier zondermeer mogelijk.

Door de relatief diepe voortuinen en de bomen aan de laan zelf heeft de Randenbroekerweg een fraai, groen karakter. Kom je kijken? We laten je dit leuke huis graag zien!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl
Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

NB: Deze nieuw aangelegde weg werd genoemd naar het huis en landgoed Randenbroek. Al in 1249 wordt een Everard van Randenbroek genoemd. Onder de latere bezitters is de beroemde architect en schilder Jacob van Campen, 1595-1657. De weg volgt gedeeltelijk, tot ongeveer de Chopinstraat, het tracé van de Moordenaarssteeg (vermeld vanaf 1754). De naam komt al eerder voor, omdat de Heiligenbergerweg oorspronkelijk (gedeeltelijk) ook als Randenbroekerweg werd aangeduid.