Dit keurig verzorgde 3- kamer (hoek)appartement op de 8ste verdieping, biedt je een prachtig en weids uitzicht over de stad. Door de gunstige zonligging op het zuidwesten hebben zowel de woonkamer als het balkon een bijzonder prettige lichtinval en ben je in de middag en avonduren verzekert van een heerlijk zonnetje!

Direct achter het complex ligt het waterwingebied, een park met wandelpaden en diverse waterpartijen: ideaal voor een wandeling of een sportieve uitdaging. De bus rijdt door de straat en station en binnenstad liggen op fietsafstand. De wijk is zelfvoorzienend, wat betekent dat allerhande voorzieningen dichtbij te vinden zijn. Met 5 minuten fietsen ben je in het centrum of op station Schothorst.

De indeling is als volgt: centrale en goed verzorgde hal met toegang tot dubbele lift, trapportaal en algemene fietsenberging. Indeling appartement: entree, hal met 2 slaapkamers, toilet, badkamer die vernieuwd is in 2012 met inloop douchecabine, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting, royale goed indeelbare woonkamer, balkon en een open keuken in hoekopstelling. Doordat het appartement op de hoek ligt heeft het een extra raam aan de zijkant, dit geeft een enorme hoeveelheid licht. De wanden in de woonkamer zijn zeer recent geschilderd.

In de onderbouw is er nog een eigen berging met elektra aanwezig. De servicekosten binnen deze goed beheerde VvE met een gezonde financiële basis bedragen € 220,– per maand, inclusief gasverbruik, al het koud- en warm waterverbruik en voorschot verwarming.

Er zijn binnen dit complex maar een paar 3-kamerappartementen, en nu één beschikbaar, wie komt als eerst!?

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel. Deze blijft wel in zijn broedgebied overwinteren.