Royaal herenhuis met eigen hellingbaan om uw boot te water te laten en zo weg te varen over de Laak langs park en polder.

Vanuit de ruime tuin met berging komt u binnen via het indrukwekkende trappenhuis wat dit huis in tweeën deelt. De ruime slaapkamer en badkamer met separaat toilet, cv- en wasruimte geven u de kans op deze verdieping zelf te slapen of gasten te ontvangen.

Vanuit de woonkamer kijkt u uit over het water door de grote raampartij. Door het hoge plafond heeft u een hele lichte en ruime woonkamer alsof u in een klassiek herenhuis woont. De ruime woonkeuken is via openslaande deuren verbonden met een prachtig terras aan de tuinzijde, welke toegang tot de tuin geeft.

Als u de trap naar boven neemt komt u uit bij de slaapkamer en tweede badkamer in dit huis met toilet. Op de bovenste verdieping heeft u nog een slaapkamer en een ruime werkkamer, die uitkijkt over uw eigen tuin.

Op nog geen honderd meter van dit gezinshuis ligt een van de grootste stadsparken van Amersfoort-Noord: het KAIpark. Met twee hectare een waar speelparadijs voor de jeugd en de grootste achtertuin die u zich wensen kan.

LOCATIE:
Deze bijzondere watervilla in De Laak, het ‘Grachtenrijk’ in de nieuwe Amersfoortse wijk Vathorst. De Laak ligt aan de uiterste rand (gezien vanaf de A1) van Vathorst, tegen de uitgestrekte weilanden. De wijk is geïnspireerd op oude grachtensteden als Haarlem, Delft en Amsterdam. Naast herenhuizen en grachtenpanden treft u in De Laak dan ook veel steigers, vlonders, ruime binnentuinen en brede trottoirs waar kinderen veilig kunnen spelen.

VOORZIENINGEN
In De Laak en directe omgeving vindt u alle voorzieningen die u (of uw gezin) behoeft. Van kinderopvang tot basisscholen en van een moderne nieuwe bibliotheek tot een winkelcentrum met onder vele andere een bakkerij, een reisbureau, een slijterij en de Albert Heijn.

BEREIKBAARHEID
Vanuit uw woning zou u het niet zeggen, maar Vathorst is strategisch gesitueerd in de oksel van de A1 en de A28. Zo zijn Amersfoort, Utrecht en Amsterdam eenvoudig per auto bereikbaar. Vathorst beschikt eveneens over een goed OV-netwerk van bussen en een eigen treinstation. Met 15 tot 20 minuten fietsen staat u ofwel in het bruisende oude centrum van Amersfoort, ofwel in de uitgestrekte landelijke natuur van de Arkemheenpolder bij het Nijkerkernauw.

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl.

NB: Gegraven water groter dan een sloot. De naam moet de herinnering levend houden aan de Calveense Wetering die hier vroeger stroomde.