Dit super leuke en keurig verzorgde 3-kamer appartement is de afgelopen jaren op alle punten al voor je aangepakt! In 2011 zijn onder andere de badkamer, keuken, toilet, de wanden en vloeren allen al voor je gedaan. Het maakt deel uit van een kleinschalig appartementencomplex gelegen op een rustige, groene locatie in de wijk Liendert. Diverse winkels voor de dagelijkse boodschappen zijn om de hoek te vinden maar ook het groen van het waterwingebied, scholen, openbaar vervoer en uitvalswegen vind je in de directe nabijheid. Het historische centrum van Amersfoort is met 10 fietsminuten prima bereikbaar. De auto kun je aan de voorzijde maar ook direct achter het complex op het eigen terrein parkeren.

Via de in 2014 gerenoveerde centrale entree met brievenbussen bellentableau en trappenhuis bereik je de ingang van het op de 3e en tevens bovenste woonlaag gelegen appartement. De portiek op de 3e verdieping geeft toegang tot 2 appartementen en voor beide nog een extra berging. Op de begane grond is er nog een eigen berging voorhanden.

De indeling is als volgt: hal met vernieuwde meterkast, lichte woonkamer met zonnig balkon van maar liefst 7m breed en aansluitend een zijkamer (momenteel in gebruik als eetkamer), grote slaapkamer gelegen aan de achterzijde van het appartement, in 2011 vernieuwde keuken in hoekopstelling welke is uitgerust met de nodige inbouwapparatuur, moderne badkamer met inloop douche en wastafelmeubel en separaat toilet met fonteintje.

De VvE heeft een gezonde financiële basis en wordt goed beheerd door een actieve administrateur. De servicekosten bedragen €118,00 per maand inclusief voorschot stookkosten.

Hier kun je als happy single of stel een paar heerlijke woonjaren tegemoet zien. Kom vooral kijken we laten het je graag zien…!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Een trekvogel is een vogelsoort waarvan (vrijwel) alle individuen uit het broedgebied wegtrekken om op geruime afstand daarvan te overwinteren. Een trekvogel wordt ook wel trekker, wegtrekker of migrant genoemd. Het tegenovergestelde van een trekvogel is een standvogel.