Let op, de gestelde prijs is een koopprijs vanaf.
In architectuur-wijk Kattenbroek ligt deze verzorgde woning met kantoor of praktijkruimte aan huis. Maar liefst in totaal 6 kamers waarbij het mogelijk is om de begane grond als gescheiden woonlaag in te richten. In de volksmond een zogenaamde Ringwoning waarbij klassieke elementen van oude grachtenpanden opnieuw vorm hebben gekregen. Dit ruime herenhuis over drie woonlagen ligt aan de voorzijde een meter onder straatniveau. Hierdoor ontstaat er als vanzelf een tweedeling in woon- en eventuele werkfuncties. De zonnige achtertuin, terras & loggia met avondzon, het verzorgde afwerkingniveau en gunstige ligging nabij winkels garanderen jarenlang woongenot.
Nieuwsgierig? Kijken mag!

Indeling: entree/wachtruimte, hal met toegang tot toilet, bergruimte, praktijk/kantoorruimte van ca. 15 m², tuingerichte kamer v.v. pantry en met een oppervlakte van ca. 17 m². Zonnige tuin, bereikbaar via de schuifpui met achterin de houten berging en achterom.

1e verdieping: hoofdentree met hal en meterkast, toegang naar een lichte woonkamer met vaste kastruimte en aansluitend de halfopen woonkeuken. De sfeervolle houten keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en een granieten werkblad. Het geheel is in prima staat en nodigt uit voor een gezellig samenzijn.

2e verdieping: overloop, 3 slaapkamers (ca. 12, 10 en 8 m²) met diverse inbouwkasten, badkamer met dubbele wastafel, douchecabine en 2e toilet. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot de brede loggia met een leuk uitzicht.

Deze woning ligt op loopafstand van winkelcentrum Emiclaer, er is een bushalte op de ring en daarnaast zijn stadspark, scholen, kinderopvang en sportvoorzieningen op zeer korte afstand bereikbaar. Alles is in de wijk aanwezig!

Kortom, een complete woning met veel mogelijkheden.

Aanvaarding: in overleg
Koopprijs vanaf: € 295.000,– k.k.

NB: Aziëring is één van de vijf continenten. Twee belangrijke thema’s in de filosofie rond de wijk Kattenbroek zijn: reizen en thuis zijn. De continenten staan voor verre bestemmingen. De naam Ring geeft uitdrukking aan het beschut en warm thuis zijn. De cirkel is het symbool voor de kosmos (hemel) en voor het cyclische (levensgang) van het bestaan. Samen met het kruis vormt de cirkel al sinds de oudheid het symbool voor de stad. Het kruis wordt gevormd door de Laan der Hoven en de Verborgen Zône.