‘Un pied au terre, extraordinair!’ Dit speels ingedeelde hoekappartement met twee balkons op een toplocatie vlakbij het stadscentrum is zeker een bezichtiging waard! Het appartement is gelegen op de bovenste verdieping en bereikbaar middels een lift. Hierdoor geniet je van behoorlijk veel privacy. De Leusderweg met winkels ligt direct om de hoek, het centraal Station is op 5 minuten fietsen bereikbaar en je loopt zo het stadscentrum in.

De indeling is als volgt: centrale entree met postvakken, doorgang naar het trappenhuis en een lift en de bergingen in de onderbouw.

Bij binnenkomst in de hal is er een deur naar het toilet, de CV-kast (bouwjaar 2010) en meerdere bergruimten. De royale woonkamer heeft een open haard en door de flinke raampartijen veel lichtinval. Het balkon aan de voorzijde geeft je vrij zicht over Zuid-Amersfoort en een balkon op de hoek met doorgang naar de keuken. Vanuit de hal is tevens de badkamer bereikbaar, deze is uitgerust met een ligbad- / douchecombinatie, wastafel en wasmachineaansluiting.

Bijzonderheden:
– Eigen berging in de onderbouw (4,6 m2);
– Mogelijkheid tot overnemen van de huur-parkeerplaats in de kelder (€58,- per maand)
– Actieve VVE / servicekosten van € 198,- per maand;

Kom dit ruime, op een gunstige locatie gelegen appartement bekijken, we plannen graag een afspraak voor je in!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Juliana Louise Emma Marie Wilhelmina, 1909-2004, koningin der Nederlanden 1948-1980, prinses van Oranje-Nassau, hertogin van Mecklenburg, dochter van koningin Wilhelmina en Hendrik van Mecklenburg-Schwerin. Huwde in 1937 Bernhard, prins van Lippe-Biesterfeld.