Prachtig wonen in een sfeervol en betaalbaar huis. Dat kan in het mooiste deel van het Soesterkwartier! De rustige rivierenbuurt is onverminderd populair bij huizenkopers en is gelegen in een leuke en aantrekkelijke buurt. Op slechts enkele fietsminuten van de binnenstad en het station. Gemakkelijk bereikbaar met de auto, met veel groen in de omgeving en de authentieke sfeer van een jaren dertig woning.

Wij mogen je daar nu deze leuke woning aanbieden: Spaarnestraat 82. Je kunt er in zonder grote verbouwingen. Bouwkundig is de woning up to date, door de jaren heen hebben de huidige bewoners ondermeer de wanden, vloeren, keuken, c.v. ketel en dubbele beglazing aangepakt en het schilderwerk is recentelijk uitgevoerd.

De indeling is als volgt: entree/hal met originele voordeur en glas in lood ramen, toilet, praktische kelderkast, goed bemeten en lichte woonkamer met, erker en half open keuken (2009) voorzien van diverse apparatuur. Vanuit de woonkamer loop je zo de keurig aangelegde en circa 20(!) meter diepe tuin op het zuid/westen in. Deze is heerlijk zonnig en vrij gelegen en uitgevoerd met stenen berging en achterom.

Verdieping 1: overloop met de originele paneeldeuren, werkkast met wasmachine aansluiting, tweetal slaapkamers waarvan de hoofdslaapkamer met een grote inbouwkast. Badkamer met ligbad/douche combinatie, vaste wastafel, 2e toilet en toegang tot het dak boven de keuken, waar een dakterras te realiseren is.

Verdieping 2: open zolderruimte met grote dakkapel, bergruimte en stookopstelling (Bosch HR combi 2010). De zolder is –wat velen binnen de rivierenbuurt al gedaan hebben- bij deze woningen behoorlijk te vergroten met een kleine of grotere opbouw. Hierdoor zijn eventueel 2 extra kamers te realiseren.

Kom een keer kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Het Spaarne is een rivier in Noord-Holland, Nederland. De rivier stroomt door Haarlem naar Spaarndam. De naam Spaarne is waarschijnlijk afgeleid van ‘Spier’, dat riet betekend