Royaal en luxe wonen met een vrij en weids uitzicht over het water. De watervilla is gelegen in Vathorst, deelgebied ‘De Laak’, aan het gelijknamige riviertje. Een bijzondere wijk in een stadse omgeving met grachtenuitstraling, waterpartijen en diverse speelgelegenheden. De woning ligt nabij uitvalswegen richting de snelwegen A1 en A28. Station- en winkelcentrum Vathorst liggen op loopafstand.

De watervilla is één van de weinige met dit vrije weidse uitzicht over het water en deze mate van privacy op het ruime zuidelijk gelegen terras! De voorzijde is gesitueerd aan een rustige straat met zicht op een gracht, een bruggetje en met een doorkijk naar velden en akkers. De watervilla heeft een woonoppervlak van circa 140m², een luxe keuken en badkamer, een parkeerplaats/carport op eigen terrein en een inpandige berging.

Begane grond:
Entree/hal met garderobe, meterkast en ruim toilet voorzien van fonteintje, toegang tot de inpandige garage.
Tevens vanuit de hal komt u in de keuken. In deze ruimte van circa 20m² is de smaakvolle en luxe keuken gesitueerd, voorzien van alle moderne inbouwapparatuur en een ruime eethoek.
De iets lager gelegen comfortabele woonkamer van circa 30 m² bereikt u middels enkele treden vanuit de keuken. Door de plafonds van circa 3.40m en hoge raampartijen met zicht over het water is deze living een oase van ruimte en licht. Via de schuifpui komt u op het eerste zonnige terras en aanlegsteiger.

Eerste verdieping:
Ruime hal met toegang tot de luxe, moderne badkamer, die voorzien is van een ligbad en separate doucheruimte en design radiator. Via de hal bereikt u tevens een berging voorzien van wasmachine.
Aan de voorzijde treft u een zeer ruime slaapkamer aan met ruime inloopkast (voorheen 2 slaapkamers). Aan de achterzijde, de zuidkant, vindt u de werkelijk enorme masterbedroom voorzien van 2 persoonsbed en bureau, aangrenzend bevindt het zeer riante dakterras met geweldig uitzicht.

De gehele woning heeft een hoog afwerkingsniveau. Alles is in perfecte staat van onderhoud, dus u kunt er zo in!

Nieuwsgierig? Kijken mag!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB: Laaxum is een havenstadje aan de vroegere Zuiderzee in de provincie Friesland.