Dit is wat je noemt de geneugten van twee werelden samen: een geweldige locatie pal naast het park van de kazernewoningen maar ook in de nabijheid van alle stadse voorzieningen. Gewoon de binnenstad in lopen als je spontaan besluit een Amersfoorts terrasje te pakken. Het Centraal Station is met een 10 minuten makkelijk lopend bereikbaar, terwijl uitvalswegen richting de snelweg ook zeer goed zijn. Boodschapje vergeten? De winkels aan de Leusderweg zijn om de hoek te vinden.

De indeling is als volgt: entree/hal , garderobe nis, toilet, tuingerichte en lichte woonkamer, keuken (2003) met gastoestel en losse apparaten.

Verdieping 1: overloop, 3 slaapkamers, badkamer met ligbad, toilet en wastafel.

Verdieping 2: open zolderverdieping te gebruiken als kantoor of slaapkamer met dakkapel (2005) en cv ketel opstelling. Je zou hier eventueel twee slaapkamers kunnen creëren.

De achtertuin met houten berging is gelegen op het noord oosten. Overdag dus een lekker zonnige achtertuin en vanaf ’s middags de zon in de voortuin. De stenen berging ligt op de kop van het huizenblok en beschikt over elektra.

Zoek je een super aantrekkelijk gelegen en praktische eengezinswoning waarin je eventueel ook nog kunt klussen, kom dan kijken, we laten het je graag zien!

Wanneer je overweegt om je eigen woning te verkopen of wanneer je benieuwd bent naar de huidige waarde, maak dan een afspraak met ons voor een vrijblijvend verkoopadvies of een kosteloze waardebepaling. Wij hebben het huis op de juiste plek!

Interesse in dit huis? Schakel direct een NVM-aankoopmakelaar in. Een NVM-aankoopmakelaar komt op voor jouw belang en bespaart je tijd, geld en zorgen! Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars vind je op funda.nl

NB. Graaf Adolf van Nassau,1540-1568, vierde zoon van Willem de Rijke en Juliana van Stolberg; jongere broer van Willem van Oranje. Sneuvelde bij Heiligerlee.